”Aproape toate”, ca să fim mai preciși. Asta e imaginea românilor, în Germania și în Italia, unde a apărut știrea. După sutele de agresiuni sexuale din noaptea de Anul Nou de la Köln și din alte orașe germane, publicația italiană Libero a făcut o anchetă la bordelurile din Köln, pentru a afla care-i atmosfera la bordeluri (!). Surpriză? Au aflat că majoritatea prostituatelor de la cel mai mare bordel din lume sunt românce. Aproape toate.

«Nicio problemă, imaginați-vă!», «totul e liniștit, avem puțini clienți islamici», «ce agresiuni sexuale? Aici nu știm nimic despre așa ceva», «veniți fără teamă! Veți vedea că vă veți distra», «nu vă faceți griji, fetele noastre sunt foarte frumoase, aproape toate românce».

Köln, la aproape o lună de la teribila noapte de Anul Nou, când hoarde de străini – printre care refugiați – dezlănțuiți în acțiuni de tâlhărire, molestare și violare a femeilor occidentale și albe (aproape 1000 de denunțuri, zeci de arestări, poliția decapitată, Merkel jenată, dreapta furioasă, Europa înspăimântată), bordelurile din oraș continuă să ruleze bani ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic.

În vârful listei este legendarul Pascha, care se definește drept casa de toleranță cea mai veche de pe bătrânul continent, un bloc mare cu doisprezece etaje întins pe nouă mii de metri pătrați și care este plin de escorte și trans.

«E totul sub control» explică vocea profundă de la Pascha reporterului italian care se declară excitat, dar temător de musulmani, «nu trebuie să fiți îngrijorat. Dacă vin islamici aici? Sigur, aici e multicultural! Însă toți clienții noștri sosesc la noi ca să facă sex și gata. Și orașul are problemele tuturor orașelor… Vă așteptăm!».

Potrivit unei anchete a ziarului britanic The Telegraph, în toată Germania se numără 400.000 de prostituate care zilnic satisfac peste un milion de clienți. Date de anul trecut. O cifră de afaceri amețitoare. La Berlin au decis să legalizeze sexul cu plată în 2002, și doisprezece luni mai târziu cifra de afaceri a atins 6 miliarde de euro. Precum Porsche sau Adidas. Acum mai mult decât s-a dublat.

 

citeste mai multe pe: ziarulromanesc.de

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *