Deputatul Cătălin Rădulescu, președinte al organizației PSD Diaspora, a primit oreplică usturătoare de la marele actor român, Florin Piersic.

În urmă cu o zi, Rădulescu declara pentru Ziarul Profit că anul acesta PSD Diaspora va avea ”candidaţi cu mare notorietate” , dându-i exemplu în acest sens pe Tudor Gheorghe şi Florin Piersic, cu care ar fi iniţiat discuţii și cu care s-ar afla în negocieri avansate pentru a deveni candidaţii social-democraților din partea PSD Diaspora.”Ştiţi doar că atât domnul Tudor Gheorghe, cât şi marele Florin Piersic sunt prieteni ai noştri“, ar mai fi spus deputatul argeșean.

Declarația a fost imediat preluată în presa centrală, iar maestrul Piersic a fost întrebat de jurnaliști, cum era de așteptat, dacă declarația deputatului este adevărată. Din răspunsul marelui actor se poate vedea, în primul rând, că nici vorbă să ajungă pe listele PSD, iar în al doilea rând, habar n-are cine e Cătălin Rădulescu!

“Mi-au dat telefon. Eu nu am nicio treabă cu politica, nici vorbă, nici nu-l cunosc pe domnul Rădulescu (deputatul Cătălin Rădulescu, preşedintele PSD Diaspora, n.r.). Astea sunt vise, să fac eu parte pentru diaspora nu ştiu ce, mă propune PSD. Mi-a explicat o doamnă. N-am treabă cu politica de niciun fel. (…)La politicieni nici nu le spun mulţumesc, că n-am pentru ce să le mulţumesc, că nu mi-au făcut nimic şi n-am nimic nevoie de la ei”, a spus, pentru Mediafax, citat de criterii.ro, actorul Florin Piersic.

 

citeste mai multe pe: gazetaromaneasca.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *