Predictii astrale pentru zodia Berbec – maine

Berbec
14 februarie 2016
Daca vi se ofera ocazia sa plecati intr-o excursie impreuna cu persoana iubita, ar fi bine sa nu stati mult pe ganduri. Oricum, ar fi bine sa faceti ceva pentru relatiile sentimentale. Va sfatuim sa nu va ocupati astazi de afaceri, pentru ca s-ar putea sa va loviti de lipsa de corectitudine a partenerilor. Puteti sa va bazati pe intuitie.

Predictii astrale pentru zodia Taur – maine

Taur
14 februarie 2016
Aveti o mare putere de convingere si relatiile cu cei din jur sunt excelente. Puteti sa negociati contracte sau sa semnati acte oficiale. Va recomandam sa aveti rabdare si sa nu incercati sa obtineti castiguri imediate. Fiti atent cum discutati cu o femeie si nu faceti glume riscante!

Predictii astrale pentru zodia Gemeni – maine

Gemeni
14 februarie 2016
Este o zi buna pentru intalniri cu prietenii. Aveti sanse sa rezolvati o problema de familie. Sunteti entuziast si doriti sa incepeti o lucrare planificata mai demult. Daca intampinati dificultati, va sfatuim sa apelati la o persoana mai in varsta.

Predictii astrale pentru zodia Rac – maine

Rac
14 februarie 2016
Nu aveti o clipa de ragaz, dar reusiti sa terminati tot ce v-ati propus, gratie unor idei originale. Va sfatuim profitati de aceasta conjunctura favorabila, dar cu masura. Nu neglijati odihna! Persoana iubita va apreciaza initiativele si va sustine. Va sfatuim sa evitati discutiile in contradictoriu cu rudele.

Predictii astrale pentru zodia Leu – maine

Leu
14 februarie 2016
Cei din jur va apreciaza seriozitatea si va cer sfatul. Este o zi buna pentru a lega noi prietenii. Ar fi bine sa profitati de aceasta perioada, in care aveti un randament deosebit. Va sfatuim sa nu neglijati persoana iubita.

Predictii astrale pentru zodia Fecioara – maine

Fecioara
14 februarie 2016
Dimineata plecati intr-o calatorie in interes personal, care va apropie mai mult de persoana iubita. Pe drum, faceti cunostinta cu o persoana dispusa sa va dea sfaturi pentru afaceri. Aveti grija sa nu faceti nici o promisiune daca nu sunteti sigur ca va puteti tine de cuvant! Va sfatuim sa nu uitati de odihna.

continuare pe horoscop.visele.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *