Din ce în ce mai mulţi oameni dornici să se îndrăgostească şi să îşi găsească sufletul pereche apelează, cam peste tot în lume, la Speed Dating. Un concept vechi şi totuşi nou, cel puţin în rândul românilor, ce are ca rol organizarea unor întâlniri la foc automat (5, 7 sau chiar 10 minute) între un grup de băieţi şi unul de fete. Speed Dating-ul este o metodă rapidă, distractivă şi deseori cu rezultate concrete între oamenii singuri care vor să cunoască, în timp real, faţă în faţă, persoane noi.

Crina este o româncă de 34 de ani din Iaşi care ne-a povestit că de când a ajuns în Anglia, în urmă cu patru ani, a avut numai şi numai experienţe neplăcute la capitolul „întâlniri”. Îşi doreşte cu desăvârşire să îşi găsească jumătatea, aşa că, de curând, a încercat o metodă nouă de a cunoaşte persoane noi: Speed Dating-ul. Cum a fost, cum s-a simţit şi ce părere i-a lăsat acest sistem de a întâlni oameni ne spune chiar ea…

 

Diaspora Românească: Cum ai aflat de Speed Dating şi ce te-a determinat să te înscrii la o astfel de agenţie?

Crina: Prima dată când am auzit de Speed Dating a fost în urmă cu trei ani de zile de la o fostă colegă de muncă, o argentiniană, ce a povestit atunci despre cum l-a întâlnit pe prietenul ei. Am privit la acea vreme cu oarecare neîncredere şi suspiciune toată această poveste. Atunci aflasem câteva detalii despre băieţii care se rotesc la mese, despre cele câteva minute pe care le petreci cu fiecare faţă în faţă, despre notele pe care trebuie să le dai celor pe care îi întâlneşti… cert este că m-a cam speriat toată acea poveste. Anul trecut, o prietenă din copilărie care locuieşte de câţiva ani în Bucureşti mi-a povestit că şi prin ţară au început să se organizeze prin restaurante, cluburi, pub-uri şi fel şi fel de localuri astfel de întâlniri.

 

citeste mai multe pe: diasporaro.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *