Paste cu fasole si chili din: ulei de masline, ceapa, usturoi, faina, chili, rosii, sos de rosii, fasole, porumb, supa de legume, past, cheddar.
Ingrediente:
- 1 lingura ulei de masline
- 1 ceapa
- 2 catei de usturoi
- 2 linguri de făină
- 2 linguri praf de chili
- 1 cutie rosii cubulete
- 1 cutie sos de rosii
- 1 cutie fasole
- 1 cutie fasole neagra
- 1 cutie fasole rosie
- 1 cană boabe de porumb
- 2 cesti de supa de legume
- 2 cani paste
- 1 cană branza cheddar rasa
Mod de preparare:
Gatiti ceapa si usturoiul tocate cu ulei de măsline la foc mediu timp de 2-3 minute.
Adaugati faina si praf de chili si gatiti inca 2 minute.
Adaugati rosiile cubulete, sosul de rosii, fasolea, porumbul și supa de legume.
Se amestecă pentru a se combina.
Incorporati pastele.
Acoperiti cu un capac si aduceti la fierbere, amestecand constant.
Cand da in clocot, dati focul la mic si fierbeti timp de 15 minute, amestecand frecvent.
Incorporati cheddar
Se amestecă până când se topește.
Serviti pastele calde.
sursa: restaurantedelux.ro