O combinație clasică, într-o prezentare cu care nu ai cum să dai greș, pentru că e pe gusul tuturor. În plus, e un preparat echilibrat și sănătos.

Ingrediente

  • 400 g Aluat foietaj
  • 1 borcan Ciuperci întregi Bonduelle, produs sterilizat, 314 ml
  • 250 g Ficăței de pasăre
  • 1 buc Ceapă mare
  • 2 buc Ouă
  • 150 g Cașcaval feliat
  • Pătrunjel tocat
  • Mărar tocat
  • 100 ml Vin roșu
  • sare
  • piper

Instrucţiuni


Cureți, speli și tai mărunt ceapa și o pui la călit. Ficățeii îi fierbi 10 minute și îi lași să se răcorească, după care îi tai cubulețe mici. Tai și ciupercile, toci și verdeața. Amesteci ceapa călită cu ciupercile tăiate, ficățeii și verdeața tocată, condimente și adaugi și un ou. Întinzi foaia de aluat, acoperi cu un strat de felii de cașcaval, peste pui compoziția cu ciuperci și rulezi strâns. Fixezi marginile cu scobitori și pui rulada într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Coci la foc potrivit 40 de minute în cuptorul preîncălzit. Scoți tava, ungi rulada cu ou bătut și pui vinul roșu în tavă. Mai dai la cuptor 10 minute.

Poftă bună.

 

sursa: http://bonduelle.ro/