Tortilla umplute cu pui si salata de legume coapte din: ardei gras, ceapa rosie, porumb, ulei de masline, sare, piper, praz, lamai, sos iute, coriandru, zahar, tortilla, branza cheddar, friptura de pui, smantana.
Ingrediente:
- 2-3 ardei grasi
- 2-3 cepe rosii, taiate felii
- 2 stiuleti de porumb
- ulei de masline
- sare și piper
- 1 legatura praz
- 1-2 lămâi
- sos iute
- coriandru
- 1/4 linguriță de zahăr
- tortilla
- brânză cheddar
- friptură de pui, gatita si maruntita
- smantana
Mod de preparare:
Se incalzeste gratarul. Puneti ardeii, porumbul și ceapa roșie pe gratar. Stropiti cu ulei si condimentati cu sare si piper.
Rumeniti pe toate partile.
Transferi ardeii intr-un castron si acoperiti cu folie, pastrati deoparte pana se racesc.
Între timp, se toaca ceapa rosie si se adauga intr-un bol mare.
Scoateți porumbul de pe știulete cu ajutorul unui cuțit ascuțit și se adaugă in castron. Se taie prazul fin și se adaugă peste porumb si ceapa. Se condimentează cu sare, ulei de masline si sucul de la o lămâie. Adaugati sos iute.
Când s-au răcit complet ardeii, curatati coaja si eliminati semintele. Tocati si adaugati in bol.
Adaugati coriandru, amestecati, adaugati din nou sare si piper dupa gust, apoi adaugati zahăr, suc de lamaie si amestecati din nou.
Incalziti tortilla pe gratar. Umpleti tortilla cu carne maruntita, branza cheddar, smantana si salata de legume coapte.