Musaca de ciuperci din: cartofi, ciuperci, suc de rosii, usturoi, sare, piper, ulei, cascaval.
- 8 cartofi
- 200 o ciuperci gălbiori
- 300 g ciuperci champignon
- 5-6 linguri suc de roşii
- 3 căţei usturoi
- sare
- piper
- 3-4 linguri ulei
- 100 g caşcaval
Mod de preparare:
Speli cartofii şi-i fierbi în coajă în apă cu sare. Ii laşi la răcit, îi descojeşti şi-i tai felii. Toci ciupercile şi le căleşti în ulei cu căţeii de usturoi pisaţi, sucul de roşii, sare si piper, după gust.
Ungi o tavă cu ulei, aşezi un strat de cartofi, ciupercile călite şi din nou cartofi. Razi caşcavalul şi dai tava la cuptor până se rumeneşte caşcavalul.
sursa: restaurantedelux.ro