Horoscop zilnic Vineri 13 Martie 2015. Citeste horoscopul zilei de Vineri, 13 Martie 2015 (13.03.2015) si afla ce poti sa patesti in ziua cu ghinion. Berbecii trebuie sa fie foarte prudenti in aceasta zi, iar Racii nu trebuie sa treaca peste unele detalii.
hor Horoscop zilnic Vineri 13 Martie 2015: Ai GHINION in aceasta zi?

Horoscop zilnic berbec Vineri 13 Martie 2015
Vineri 13 pentru Berbeci, este o zi in care trebuie sa aveti prudenta maxima in ceea ce priveste domeniul profesional si material. Important este sa reduceti riscurile la un nivel minim si sa monitorizati afacerile sau viata personala, pentru ca acestea pot evolua dincolo de asteptarile dumneavoastra!

Numerele norocoase: 1, 8, 9
Ziua: miercuri
Culoare: Rosu

Horoscop zilnic taur Vineri 13 Martie 2015
Tinand cont ca ziua dvs norocoasa este Vineri, astazi nu trebuie sa faceti nimic nou si mai ales in domeniul profesional, pentru a putea sa va ocupati de obligatiile in curs de desfasurare si, dupa aceasta sa aveti suficiente ore pentru recreere. Ganditi cu atentie deciziile pe care aveti de gand sa le urmati in afaceri sau in viata personala.

Numerele norocoase: 6
Ziua: vineri
Culoare: Verde

Horoscop zilnic gemeni Vineri 13 Martie 2015
Astazi vi se va cere sa urmati o organizare stricta pentru a putea executa obligatiile curente de afaceri. Incercati sa profitati inteligent de ofertele dvs. de locuri de munca. Luati in considerare totul inainte de a spune ultimul cuvant!

Numerele norocoase: 2, 5
Ziua: miercuri
Culoare: galben deschis

Horoscop zilnic rac Vineri 13 Martie 2015
Tratati cu atentie tot ceea ce va inconjoara. In procesul actual nu va permiteti sa pierdeti detalii importante pentru ca riscati sa puneti in pericol atat afacerile cat si siguranta materiala. Aratati prudenta maxima atunci cand lucrati cu bani si documente!

Numerele norocoase: 2, 7
Ziua: luni
Culoare: argintie si pastel

Horoscop zilnic leu Vineri 13 Martie 2015
In ziua de 13 puteti avea o sansa, in ciuda tuturor superstitiilor, de a scapa de unele angajamente vechi, care nu mai aduc satisfactie si rezultatele pe care ne bazam in ultima vreme. Cautati oameni capabili in randul persoanelor din mediul dvs direct, dar retineti ca nu toti dintre ei vor fi sinceri in munca care o presteaza in echipa!

Numerele norocoase: 10
Ziua: duminica
Culoare: rosu aprins

Horoscop zilnic fecioara Vineri 13 Martie 2015
Astazi, evitati sa prezentati documente – succesul dvs poate fi pus in discutie! Straduiti-va sa finalizati sarcinile anterioare si nu incepeti altele noi. Profitati de aceasta ocazie pentru a clarifica o problema veche in relatia cu un coleg sau apropiat.

Numere norocoase: 5
Ziua: miercuri
Culoare: tonuri de auriu

Horoscop zilnic balanta Vineri 13 Martie 2015
Puteti fi capabil sa realizati progrese in proiectele dvs, ale caror rezultate se vor simti mai tangibil dupa un timp. Pentru a rezolva problemele existente, este necesar sa actionati mai activ – acest lucru va poate permite sa puneti situatia dvs pe o baza mai stabila.

Numerele norocoase: 6
Ziua: vineri
Culoare: Albastru

Horoscop zilnic scorpion Vineri 13 Martie 2015
Astazi, puteti scapa de sarcini care nu aduc rezultatele dorite. Este bine sa va ganditi foarte atenti cum sa manevrati afacerile dvs, astfel incat sa fie in siguranta. Nu incercati schimbari drastice in viata dvs.

Numerele norocoase: 9
Ziua: marti
Culoare: violet

Horoscop zilnic sagetator Vineri 13 Martie 2015
Acum, va bazati pe punctele forte ale caracterului dvs pentru a depasi provocarile existente la locul de munca. Momentul va fi important pentru initiativele care le-ati luat de curand la nivel personal. Modificarile va pot transforma complet viața ta.

Numerele norocoase: 8
Ziua: miercuri
Culoare: violet intens

Horoscop zilnic capricorn Vineri 13 Martie 2015
Nu va fie teama sa spuneti cu voce tare ce asteptari si dorinte aveti. Aveti grija de afaceri, avand in vedere modul de punere in aplicare a faptelor dvs – astfel incat veti putea depasi dificultatile aparute spontan in calea dvs. In sfera materiala, evitati efectuarea modificarilor grandioase.

Numerele norocoase: 8
Ziua: sambata
Culoare: Negru

Horoscop zilnic varsator Vineri 13 Martie 2015
Este bine ca astazi sa faceti o evaluare detaliata a realizarilor de pana acum, sa stiti cum vor fi apreciate eforturile dvs in viitor. Nu va fie teama sa va asumati un anumit risc, mai ales daca aveti cunostintele si experienta necesara.

Numerele norocoase: 2, 13
Ziua: sambata
Culoare: Verde

Horoscop zilnic pesti Vineri 13 Martie 2015
Va veti concentra pe punerea in aplicare a proiectelor care nu pot astepta. Incercati sa prevestiti costurile si angajamentele din afaceri, pentru a planifica in mod adecvat si obligatiile de natura personala.

Numerele norocoase: 3, 7
Ziua: joi
Culoare: Albastru inchis

Sursa:   bewoman.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *