1

Toate unităţile Poştei Române nu mai vând plicuri din cauza modificării legislaţiei privind casele de marcat, terminalele urmând să treacă printr-un “update tehnic” în următoarele două săptămâni, au declarat pentru MEDIAFAX reprezentanţii Biroului de presă al companiei.

“Poşta Română nu mai vinde plicuri de câteva zile. Motivul este modificarea legislaţiei privind casele de marcat. Toate casele de marcat trebuie să treacă printr-un update tehnic, pentru a respecta noile prevederi ale legislaţiei. Sperăm ca procesul să dureze cel mult două săptămâni”, au mai spus reprezententanţii operatorului.

Cu aproximativ 27.000 de salariaţi, Poşta este cel mai mare operator local de profil şi are o reţea teritorială de peste 5.600 de unităţi. Poşta Română este controlată de Ministerul pentru Societatea Informaţională (MSI) – 75% şi Fondul Proprietatea – 25%.

La începutul lunii februarie, MSI a acceptat oferta neangajantă depusă de operatorul belgian de servicii poştale bpost pentru achiziţionarea pachetului de 51% din acţiunile deţinute la CNPR.

ziarulring.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *