1

Horoscopul zilnic de azi Berbec

Nu te crampona asa de trecut, chiar daca acolo se afla ceva foarte important pentru securitatea ta generala. Trecutul s-a dus, lasa-l acolo la locul lui si acum concentreaza-te asupra prezentului, pentru ca aici se petrec cele mai importante lucruri. Cu cat esti mai bine ancorat in evenimentele in derulare, cu atat le vei duce mai repede si mai bine la indeplinire. Daca mereu te opresti din elan ca sa mai faci cate un ocol inapoi in timp, pierzi din randament si bati pasul pe loc. Nu te mai gandi la ce ai facut inainte sau de unde vii, ci acum conteaza doar etapa actuala care se construieste promitator sub ochii tai.

Horoscopul zilnic de azi Taur

Renunta la starea de apatie care te copleseste si care te face sa te privesti pe tine insuti cu ochi critic, de parca nimic nu-ti place la tine. Invata sa te iubesti mai mult asa cum esti, sa te aprobi mai mult, pentru ca daca tu nu ai o parere buna despre tine, cum ai vrea sa o aiba altii? Descopera la tine acele lucruri bune si frumoase, acele calitati care merita pus in valoare, deci lasa la o parte atitudinea exagerat de critica. Daca tot vezi ca ceva nu e in regula la propria persoana, in loc sa stai si sa-ti torni cenusa in cap privindu-te in cea mai sumbra lumina, incepe sa remediezi de pe acum problema.

Horoscopul zilnic de azi Gemeni

Nu te mai uita la lumea din jurul tau, nu te mai raporta nici la problemele altora, nici la bolile sau ghinioanele semenilor tai, pentru ca toti trec prin viata dupa propriul lor scenariu. Asta e viata, nu e la fel de buna pentru toata lumea, dar atentie: nici la fel de rea pentru toata lumea! Da, poate ai acum prin preajma unele persoane care trec prin cele mai sumbre probe ale vietii lor, dar nu are rost sa te privesti pe tine prin prisma necazurilor acestora. La tine toate merg bine, esti pe val, deci lupta sa-ti pastrezi tonusul ridicat si gandirea pozitiva in ciuda anturajului coplesit de probleme.

Horoscopul zilnic de azi Rac

Nu vasli impotriva curentului, ci accepta cursul acesta lin care te duce acolo unde trebuie. Chiar daca nu stii foarte bine incotro te indrepti, ai incredere ca inaintezi in directia potrivita. Primesti suficiente sfaturi bune pe parcurs, cineva iti este alaturi si te ghideaza usor din umbra, te sustine, te incurajeaza sa continui, deci lasa-te dus fara sa te opui. Linisteste-te pentru ca ai sa vezi ca o atitudine relaxata si calma te va ajuta sa ajungi mult mai repede la scopul visat, decat daca ai incepe sa te agiti la orice pas. Fii ca apa care curge printre pietre catre destinatia finala.

Horoscopul zilnic de azi Leu

Nu te crampona de un obstacol aparut in planurile tale, pentru ca nu e capatul drumului tau. E doar un popas de pe parcurs, dar care nu are alt rol decat de a te ajuta sa te detasezi un pic de miezul evenimentelor, nu poti alerga continuu catre tinta propusa, ci, din cand in cand, mai trebuie sa te si opresti ca sa-ti tragi sufletul. Trateaza acest ragaz ca pe un moment de respiro, care se va dovedi a fi foarte eficient intr-o perioada atat de stresanta. Ai incredere ca toate vin la timpul lor, ca exista o evolutie bine stabilita catre ceea ce vrei sa obtii, si aceste piedici de pe parcurs sunt si ele incluse in scenariu tot in beneficiul tau. Ia o pauza!

Horoscopul zilnic de azi Fecioara

Chiar daca te afli intr-un spatiu in care planeaza unele motive de tristete, incearca sa nu pui la suflet ceea ce auzi. Doar asa vei ramane detasat si neafectat, pentru ca ceilalti abia asteapta o ureche proaspata care sa le asculte problemele si un umar de plans, incat te vor monopoliza imediat. Fii amabil si diplomat si retrage-te delicat din acest mediu, pentru ca tu nu ai nicio vina pentru ceea ce se intampla si nu are rost sa-ti strici ziua, buna dispozitia si echilibrul doar pentru a le face lor pe plac. Chiar daca stii ca ei au nevoie de cineva sa-i asculte si sa-i sustina, azi meriti sa re ocupi mai mult de linistea ta, fara influente din afara.

2

Horoscopul zilnic de azi Balanta

Ai un profund sentiment de siguranta in mediul in care te afli azi. Esti printre oameni care te iubesc, care te rasfata cu gesturi de prietenie si simpatie, deci cum sa nu te simti bine printre ei? Indiferent cine sunt persoanele care te inconjoara astazi, parca ar fi din familie sau cei mai buni prieteni ai tai, si vezi in ochii lor doar intentii pozitive, sentimente curate si ganduri bune. Investeste si tu aceeasi energie pozitiva in tot ce faci, dedicandu-va unii altora toata atentia. Cu cat folosesti mai multe cuvinte frumoase, cu cat esti mai amabil si mai afectuos, cu atat raspunsurile venite de la cei carora te adresezi sunt mai luminoase.

Horoscopul zilnic de azi Scorpion

Te-ai fixat pe un anumit rezultat pe care il astepti si nu vrei pentru nimic in lume sa te mai gandesti si la alte variante. Aceasta atitudine incapatanata sau rigida te poate tine departe de o multime de alternative care ar putea fi mult mai bune si mai profitabile, ca atare renunta la anumite asteptari, la o programare foarte stricta pe care ti-ai facut-o candva, si accepta schimbarile din mers. Nici nu stii cum se iveste altceva mult mai bun, dar daca tu esti concentrat pe un singur scop, risti sa-l ratezi, visand doar la cel deja stabilit.

Horoscopul zilnic de azi Sagetator

Esti multumit de cursul anumitor evenimente, chiar daca inca nu se petrece nimic iesit din comun, dar aceasta normalitate e binevenita. Trateaza orice hop, orice impas, orice obstacol care se mai iveste in calea ta ca pe ceva absolut firesc in evolutia ta spre succes, nu-i da mai multa importanta decat merita. Cu calm, cu rabdare, cu intelepciune, depasesti orice hop cu usurinta, ca atare nu te crampona de nimicuri, doar pentru ca nu sunt asa cum le doreai. Viata merge mai departe cu naturalete, si la fel merita sa faci si tu: traieste totul bucuros, convins ca, de aici, ai mai invatat ceva util pentru viata!

Horoscopul zilnic de azi Capricorn

Rareori esti atat de optimist si de entuziast, dar te afli intr-un moment al anumitor planuri care te motiveaza la maxim. Ai convingerea ca toate merg ca pe roate, ca inaintezi repede si bine spre ceea ce ti-ai propus, iar la originea acestei evolutii excelente se afla nimic altceva decat increderea ca totul va fi bine. Toate lucrurile se aseaza acolo unde trebuie, atunci cand trebuie, semn ca esti sustinut pe toate planurile ca scopul tau sa fie atins mult mai repede, deci mentine acest ritm alert si mai ales acest tonus ridicat, pentru ca succesul visat e din ce in ce mai aproape. Gandeste pozitiv si continua!

Horoscopul zilnic de azi Varsator

Fa o pauza din ritmul alert in care esti prins, pentru ca, momentan, esti demoralizat si demotivat. Te simti vinovat pentru cine stie ce greseala, desi nu ai merita sa te privesti atat de sever. Inainte de a duce mai departe ce ai inceput, cauta sa-ti ierti propriile erori, sa repari ceea ce te nemultumeste, pentru ca sta in puterea ta sa faci asta. Nu-ti mai gasi doar vini si defecte, chiar daca nu ai facut totul perfect, asa cum ai fi dorit, ci intelege ca om esti si tu si mai poti gresi din cand in cand. Chiar si greselile au rolul lor: acela de a te obliga sa iei masuri ferme, sa pui mana pe unelte si sa faci totul mai bine. Lucrurile bune apar dupa ce initial ai facut zeci de greseli.

Horoscopul zilnic de azi Pesti

Ai curaj sa te rupi de o stare emotionala care nu-ti face bine. E un gest de vointa din partea ta, ca sa scapi de temeri sau slabiciuni care te tin captiv intr-o zona sumbra. Tu poti fi si foarte puternic, si foarte ambitios, si foarte ferm in decizii, nu asa cum spune lumea ca esti bland si cuminte. Ia taurul de coarne in situatia de fata si arata-le ca, atunci cand sunt in joc drepturile tale, fericirea ta, renumele sau reputatia ta, poti deveni de temut, de neinvins. O criza de personalitate poate fi chiar potrivita intr-o astfel de situatie, aratand ca nu mai tolerezi sa fii condus, dominat, ingenuncheat de nimeni. Ridica-te si lupta pentru sansa ta!

 

directproprietar.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *