zodiac2

Horoscop 24 martie 2015, Berbec:

Ca de cele mai multe ori, începeţi a doua zi a săptămânii cu dreptul. Pentru voi weekendul este întotdeauna relaxant, aşa că zilele de luni şi marţi sunt cele mai bune pentru proiecte noi şi alte situaţii profesionale. Astăzi reuşiţi să faceţi un parteneriat cu o persoană importantă şi întreaga zi o petreceţi făcând planuri pentru următoarea perioadă.

Horoscop 24 martie 2015, Taur:

Prima parte a dimineţii este una fericită pentru nativii născuţi în semnul Taurului; superiorii vă felicită pentru modul în care vă rezolvaţi sarcinile şi este posibil să vă ofere un bonus substanţial sau chiar o mărire de salariu. De asemenea, ziua de astăzi este un moment excelent pentru a vă ocupa şi de proiectele personale.

Horoscop 24 martie 2015, Gemeni:

Mai sunt câteva zile până la salariu, însă este posibil ca în această lună să nu primiţi cât consideraţi că meritaţi. De aceea vă recomand să fiţi mai chibzuiţi atunci când vine vorba de cheltuielile pe care le faceţi; cumpăraţi doar lucrurile de care aveţi nevoie.

Horoscop 24 martie 2015, Rac:

După un weekend foarte frumos, începeţi a doua zi a săptămânii cu zâmbetul pe buze. Sunteţi veseli şi relaxaţi şi nimeni nu vă poate strica starea de spirit. După orele prânzului este posibil să primiţi o ofertă de colaborare din partea unui coleg de muncă.

Horoscop 24 martie 2015, Leu:

Astăzi sunteţi foarte liniştiţi şi reuşiţi să vă ocupaţi de mai multe sarcini deodată; rămâneţi concentraţi asupra problemelor pe care le aveţi de rezolvat. Este posibil să fiţi nevoiţi să rămâneţi puţin peste program, însă la finalul proiectelor veţi fi răsplătiţi pentru orele suplimentare.

Horoscop 24 martie 2015, Fecioară:

Conjunctura astrală vă ajută foarte mult să luaţi deciziile importante astăzi; sunteţi siguri pe voi şi daţi dovadă de profesionalism. Vă este foarte uşor să ştiţi ce vă doriţi şi cum să obţineţi acel lucru. Seara se anunţă a fi relaxantă deoarece va fi petrecută alături de persoanele dragi.

Horoscop 24 martie 2015, Balanţă:

În prima parte a zilei de marţi vă ocupaţi de câteva probleme profesionale; aveţi foarte multă răbdare, iar asta vă ajută să depistaţi nereguli şi să găsiţi soluţii foarte bune. După orele prânzului, sunteţi invitaţi la un eveniment al unei persoane dragi.

Horoscop 24 martie 2015, Scorpion:

Astăzi sunteţi foarte ocupaţi deoarece aveţi câteva situaţii urgente de care trebuie să vă ocupaţi pe plan profesional; aveţi răbdare şi asta vă ajută să găsiţi cele mai bune soluţii pentru problemele cu care vă confruntaţi. Spre seară vă recomand să petreceţi timp alături de persoanele dragi.

Horoscop 24 martie 2015, Săgetător:

Problemele personale pot deveni centrul universului vostru astăzi. Vă îndreptaţi atenţia asupra relaţiei pe care o aveţi cu cei din jurul vostru, dar şi asupra vieţii sentimentale. Acesta este un moment foarte bun pentru a consolida relaţii sau a vă face noi cunoştinţe.

Horoscop 24 martie 2015, Capricorn:

Astrele sunt de partea voastră astăzi şi vă ajută în toate problemele pe care le aveţi. Indiferent de cât de gravă este situaţia, reuşiţi să vă păstraţi calmul; daţi dovadă de profesionalism, iar superiorii sunt uimiţi de modul în care reuşiţi să vă ocupaţi de situaţiile complicate.

Horoscop 24 martie 2015, Vărsător:

Chiar dacă în jurul vostru este un haos total, vă simţiţi foarte relaxaţi şi liniştiţi; nu vreţi să vă lăsaţi influenţaţi de ceea ce se întâmplă. Sunteţi atenţi la lucrurile mărunte şi simple din viaţa voastră deoarece acestea vă fac fericiţi. Spre seară, aveţi parte de o discuţie interesantă cu o persoană dragă.

Horoscop 24 martie 2015, Peşti:

În viaţa voastră vor veni câteva schimbări importante şi trebuie să fiţi pregătiţi pentru ele; deşi vă este teamă de nou şi de tot ce vă aşteaptă, sunteţi curajoşi şi daţi dovadă de profesionalism, iar asta vă va ajuta să creşteţi în ochii superiorilor. Primiţi susţinere din partea partenerului de cuplu.

horoscop-urania.org

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *