Și când credeai că le-ai văzut pe toate, când credeai că România nu te mai poate surprinde cu nimic, afli că la un tronson din puţinele autostrăzi ale patriei se lucrează cu utilaje furate din Spania.

În urma investigaţiilor, poliţiştii clujeni au depistat trei utilaje, în valoare de aproximativ 200.000 euro, date în urmărire internaţională de autorităţile spaniole. Ele au fost descoperite la Gilău, acolo unde „ajutau” la construirea Autostrăzii Transilvania, tronsonul Gilău-Nădăşel.

„La data de 24 aprilie a.c., în urma cercetărilor efectuate, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj au depistat trei utilaje, date în urmărire internaţională. Autorităţile spaniole au semnalat bunurile, în valoare de aproximativ 200.000 de euro, ca sustrase din spaţiul comunitar. În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii le-au identificat pe raza comunei Gilău. Utilajele, aflate în posesia unui agent economic, erau folosite pentru executarea unor lucrări în incinta şantierului aferent autostrăzii A3. Bunurile au fost lăsate în custodia agentului economic în posesia căruia au fost identificate, până la finalizarea investigaţiilor”, conform reprezentanţilor IPJ Cluj.

Cercetările continuă pentru stabilirea situaţiei juridice exacte a celor trei vehicule, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca.

gazetaromaneasca.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *