Horoscop 8 mai 2015, Berbec:

Astrele vă oferă o şansă majoră de a face câteva schimbări importante, care vă vor aduce numeroase beneficii în viitorul apropiat. Trebuie să profitaţi de această circumstanţă favorabilă fără să mai staţi pe gânduri. Spre seară primiţi o veste foarte frumoasă.

Horoscop 8 mai 2015, Taur:

Sunteţi într-o stare de muncă permanenţi, însă nici vorbă să simţiţi oboseala sau stresul acumulate în ultima perioadă. Din contră, sunteţi foarte veseli şi rămâneţi cu zâmbetul pe buze tot timpul. Din fericire, proiectul vostru începe să prindă contur, iar asta vă face să aveţi şi mai multă încredere în voi.

Horoscop 8 mai 2015, Gemeni:

Aţi aşteptat mult timp această zi şi iată că a venit; după o perioadă în care aţi fost destul de agitaţi, acum puteţi răsufla uşuraţi. Şefii sunt foarte mulţumiţi de voi, iar propunerile voastre de proiect au fost acceptate. Sărbătoriţi această veste minunată alături de persoanele dragi.

Horoscop 8 mai 2015, Rac:

Chiar dacă sunteţi obosiţi, ziua de vineri pare să fie una foarte bună în ceea ce priveşte negocierile sau chiar susţinerea examenelor importante. Vă este uşor să vă concentraţi şi reuşiţi cu uşurinţă să acordaţi o atenţie deosebită detaliilor. Seara se anunţă a fi una frumoasă.

Horoscop 8 mai 2015, Leu:

Primele ore ale zilei anunţă o surpriză pentru Lei; se pare că şefii au hotărât să vă ofere un bonus substanţial sau chiar o mărire de salariu. Toată lumea este mai mult decât mulţumită de modul în care vă ocupaţi de sarcinile pe care le primiţi.

Horoscop 8 mai 2015, Fecioară:

Astrele îşi întorc atenţia asupra voastră în cursul zilei de astăzi; este posibil ca o situaţie neaşteptată să schimbe favorabil relaţia pe care o aveţi cu partenerul de cuplu. În cazul în care sunteţi singuri, aveţi posibilitatea de a face o cucerire importantă. Trebuie doar să ştiţi când să acţionaţi.

Horoscop 8 mai 2015, Balanţă:

În prima parte a zilei nu vă mai vedeţi capul de probleme; aveţi foarte multe sarcini de rezolvat şi vă este aproape imposibil să vă ocupaţi de toate. Este recomandat să vă planificaţi timpul astfel încât să vă fie mai uşor să vă desfăşuraţi. De asemenea, nu vă fie teamă să cereţi ajutorul unui coleg de muncă în cazul în care ştiţi că nu vă descurcaţi.

Horoscop 8 mai 2015, Scorpion:

Astăzi aveţi posibilitatea de a vă testa prietenii, dar şi de a cunoaşte oameni noi. Profitaţi de aceste momente pentru a vă face contacte şi a găsi parteneri sau colaboratori pentru proiectele voastre. Seara se anunţă a fi una destul de interesantă deoarece este posibil să primiţi o veste neaşteptată.

Horoscop 8 mai 2015, Săgetător:

În prima parte a zilei nu vă mai vedeţi capul de probleme; din păcate, nu reuşiţi să vă concentraţi şi renunţaţi la ideea că astăzi este un moment bun pentru a vă ocupa de sarcinile importante. Cel mai bine este să vă relaxaţi şi să încercaţi să vă dedicaţi timpul relaţiei cu partenerul de cuplu.

Horoscop 8 mai 2015, Capricorn:

Astăzi aveţi o şansă foarte bună pentru a îmbunătăţi relaţiile cu persoanele din jurul vostru; fie că este vorba despre colegii de muncă, partenerii de afaceri, şefii sau chiar partenerul de cuplu, profitaţi de această circumstanţă frumoasă pentru a readuce liniştea în viaţa voastră.

Horoscop 8 mai 2015, Vărsător:

Este posibil să primiţi o ofertă foarte interesantă, care vă va captiva imediat atenţia. Asiguraţi-vă că analizaţi cu mare atenţie şi puneţi în balanţă aspectele pro şi contra ale acestei propuneri înainte de a lua o decizie finală. O persoană mai matură vă poate da un sfat foarte bun.

Horoscop 8 mai 2015, Peşti:

Vă recomand ca astăzi să vă înzestraţi cu multă răbdare deoarece veţi avea nevoie; multe probleme vă vor da bătaie de cap, iar relaţia cu colegii de muncă va îngreuna şi mai mult munca voastră. Cel mai bine este să vă detaşaţi de toate lucrurile din jurul vostru şi să încercaţi să rezolvaţi singuri sarcinile primite.

horoscop-urania.org

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *