Cea de-a V-a ediție a Caravanei Online derulată de Liga Studenților Români din Străinătate (LSRS) se va desfășura în perioada 18-30 mai exclusiv pe pagina de Facebook a proiectului LSRS Mentorat (https://www.facebook.com/MentoratLSRS).

“Proiectul Caravana LSRS Online este continuarea firească a LSRS Face2facebook și se adresează tinerilor interesați de studiul în străinătate. Prin intermediul proiectului, aceștia vor avea ocazia să intre în contact direct, online, pe Facebook, cu studenți români de pe trei continente, ce studiază în Danemarca, Norvegia, Spania, Turcia, Luxemburg, Germania, Austria, Franța, SUA, UK, Belgia, Suedia, Elveția, Olanda, Irlanda, Arabia Saudită, Finlanda, China și Canada”, a anunțat LSRS print-un comunicat de presă.

Potrivit sursei citate, Caravana Online își dorește să sprijine tinerii interesați să studieze în străinătate facilitându-le accesul la informații cât mai complete, venite de la persoane care au studiat sau studiază în diferite țări ale lumii.

Proiectul se va desfășura începând cu data de 18 mai până pe 30 mai, pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/MentoratLSRS, în intervalele orare 19,00 — 20,00 și 20,00 — 21,00.

Moderatorii discuțiilor vor fi voluntari LSRS cu experiență, studenți sau absolvenți ai unui ciclu de studii în universități din străinătate.

Toate detaliile proiectului Caravana LSRS Online pot fi găsite pe http://gostudy.lsrs.ro/ și pe Facebookhttps://www.facebook.com/MentoratLSRS.

AGERPRES

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *