Citeste horoscopul tau pentru weekendul 16 – 17 mai 2015. 

BERBEC – O discutie cu un prieten sau un colaborator in acest weekend te poate ajuta sa inlaturi toate neintelegerile care pana acum te-au tinut pe loc.

TAUR – Weekendul acesta ai nevoie de prudenta daca ai de rezolvat unele oficialitati. Daca discutam despre semnarea unor acte, citeste-le cu atentie si asigura-te ca nu ai omis nici un amanunt.

GEMENI – Weekendul acesta este favorabil sectorului profesional si financiar. Astfel, activitatile antreprenoriale, semnarea unor contracte si discutiile referitoare la diferite proiecte isi au momentul prielnic in aceste zile.

RAC – Weekendul acesta poti avea ocazia de a te afirma atat pe plan social, cat si profesional, confirmandu-ti calitatile si talentul organizatoric.

LEU

Weekendul acesta iti apartine, deoarece nu este momentul sa stai in spatele cortinei si sa fii modest, ci sa te urci pe scena si sa arati de ce esti in stare.

FECIOARA

In aceste doua zile astrele te inzestreaza cu rigurozitate, simt practic si seriozitate in tot ceea ce faci, reusind astfel sa obtii mai mult decat rezultatele dorite.

BALANTA

Nici pentru nativii Balanta nu am vesti proaste, deoarece in acest week-end sunt avantajate activitatile de ordin administrativ, cele oficiale si calatoriile in afara tarii.

SCORPION

Pentru nativii Scorpion weekendul acesta aduce un timp bun pentru documentare, organizare si planificare, motiv pentru care au sansa de a duce la bun sfarsit toate sarcinile asumate.

SAGETATOR

In acest week-end te poti orienta catre studiu, fiind un sector bine aspectat. Astfel, poti sa te inscrii la un nou curs sau workshop, pentru a te dezvolta profesional.

CAPRICORN

Weekendul acesta s-ar putea sa-ti faci tim pentru a ajuta o persoana apropiata sau simti nevoia de a fi mai mult timp singur, reducand pe cat posibil timpul de lucru.

VARSATOR

Pentru nativii Varsator acest sfarsit de saptamana ii gaseste obositi si sleiti de putere, astfel incat indicat ar fi sa se odihneasca si sa se relaxeze.

PESTI

Weekendul acesta recomand nativilor Pesti sa evite excesele de orice fel, mai ales cele alimentare.

sursa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *