Skip to content

Primele imagini cu cel mai subtire telefon Samsung din istoria companiei!

Samsung urmeaza sa lanseze noul Galaxy A8, cel mai subtire telefon din istoria companiei.

Primele imagini cu Galaxy A8 au aparut pe internet si arata cat de subtire este acest telefon – avand 5.9mm grosime, stabileste un record pentru Samsung la acest capitol. Celelalte dimensiuni sunt 157.7×76.7 si are o greutate de 140 de grame, cu 2 grame mai greu decat Galaxy S6.

Avand o carcasa de metal, Galaxy A8 vine cu un ecran de 5.7inch cu display Super AMOLED si o rezolutie de 1080 x 1920. In ceea ce priveste specificatiile, acestea sunt mid-range pentru 2015.

Galaxy A8 are un procesor octa-core Snapdragon 615 si 2GB de RAM. Camera principala este de 16MP, in timp ce cea frontala este de 5MP. Bateria este una destul de mare, de 3.050 mAh. Telefonul are 16GB spatiu de stocare insa, spre deosebire de S6, are slot pentru card microSD. Telefonul va veni din start cu Android 5.1.1.

Momentan nu exista nicio informatie despre disponibilitatea telefonului, insa sunt sanse mari ca acesta sa nu fie exclusiv pentru China.

Alte informatii sugereaza ca telefonul va include un senzorde amprenta, precum si lansare in Europa. Cei de la Samsung nu au oferit deocamdata nicio informatie oficiala despre acest device.

 

 

sursa: http://www.yoda.ro/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *