Skip to content

El poate fi “Regele Android”! Telefonul are camera foto 3D si pret rezonabil

Presa din Coreea de Sud ne pune la curent cu cele mai noi zvonuri legate de smartphone-urile supervizate de Google.

LG pregateste un nou smartphone Nexus 5, pe care ar urma sa il lanseze in luna octombrie, scrie inews24 din Coreea de Sud. Telefonul ar urma sa aiba camera 3D duala, dar si senzor de amprenta. Pana acum, preturile pentru Nexus 5 au fost accesibile si ne asteptam ca trendul acesta sa se pastreze cel putin intr-o oarecare masura. Publicatia se refera la un telefon Nexus “premium”, insa.

Articolul nu detaliaza ce ar trebui sa insemne acea camera duala 3D. Este mentionata, totusi, o interfata tridimensionala, lucru care ne duce cu gandul la Amazon Fire Phone.

Este posibil ca Google sa puna pe noul Nexus 5 o parte din tehnologia dezvoltata in cadrul Project Tango, proiect care le permite smartphone-urilor sa creeze o harta 3D a obiectelor aflate in jur, prin intermediul camerelor video si senzorilor.

 Un oficial de la LG a confirmat ca ar fi vorba de o camera duala si a reamintit ca LG a facut deja experiemente la acest capitol cu Optimul 3D in 2011.

Pe langa misterioasa camera 3D, zvonurile mai indica si pezenta unui senzor de amprenta, lucru despre care s-a mai vorbit.

Publicatia din Coreea de Sud mai spune ca noul Nexus va fi prezentat in octombrie, impreuna cu Android M. Telefoanele Nexus au Android stock, asta inseamna ca vin echipate cu o versiune curata a sistemului de operare, fara interfete puse de producatori.

sursa: http://www.yoda.ro/

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *