Fujitsu tocmai a lansat în Japonia, prin cel mai mare operator, primul telefon din lume care îți scanează irisul.

 Fujitsu, Arrows NX F-04G nu impresionează prin design, dar are un hardware foarte bun. De asemenea, nu are un preț prea mic, o parte din acesta fiind pus pe seama senzorului și noutății aduse de acesta. Trebuie menționat însă că și ZTE Grand S3 scanează ochiul, dar se folosește de tiparul vaselor de sânge, informează Playtech.

Fujitsu Arrows NX F-04G are un ecran de 5,2 inci la rezoluție QuadHD, folosește un procesor Qualcomm Snapdragon 810 cu opt nuclee, are 3GB de memorie RAM și un spațiu de stocare de 32GB. Și da, oferă suport pentru card microSD ca să stochezi mai mult. Rulează Android Lollipop și este rezistent la apă și praf. Are, totodată, o baterie de 3.120 mAh și o cameră foto de 21,5 megapixeli.

Funcția pentru scanarea irisului se numește Iris Passport și, odată ce l-ai configurat, poate fi folosit pentru a-ți debloca telefonul, pentru a plăti sau pentru a te autentifica în anumite aplicații. Fujitsu se laudă că scannerul său este atât de bun, încât poate face diferența și între ochii gemenilor.

sursa: http://www.dcnews.ro/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *