Antreprenorii români au lansat o petiție online în care îi solicită președintelui Klaus Iohannis să promulge urgent noul Cod Fiscal, motivând că noul cod va reprezenta un sprijin și un progres pentru mediul de business românesc. –

În petiția lansată de Asociația Antreprenorilor din România și intitulată “Îndemn pentru președintele Iohannis – PROMULGAȚI noul Cod Fiscal!”, oamenii de afaceri îi transmit șefului de stat că “TREBUIE să țină cu antreprenorii români, cu cetățenii români, și să semneze PENTRU noul Cod Fiscal”, argumentnd că aceasta este unica șansă a țării de a ajunge la o creștere economică de 5%, anul viitor.

Domnule presedinte Klaus Werner Iohannis,

Noi, proprietarii de afaceri mici si mijlocii din Romania, va scriem cu speranta ca veti promulga cat mai repede noul Cod Fiscal. Romania are nevoie de un cadru fiscal cat mai relaxat, iar noi, oamenii de afaceri, consideram ca noul Cod Fiscal si cel de procedura fiscala sunt un mare progres pentru mediul de business din Romania.

Reducerea de taxe, in general, si scaderea TVA la 19%, in particular, vor ajuta capitalul romanesc sa nu mai fuga in strainatate si, mai mult, vor stimula mai multe investitii straine sa vina catre Romania.

Dvs., domnule Iohannis, din calitatea de presedinte al Romaniei, TREBUIE sa tineti cu antreprenorii romani, cu cetatenii romani, si sa semnati PENTRU noul Cod Fiscal. Doar asa Romania are sansa ca, incepand cu 2016, sa ajunga la o crestere economica de 5%. Doar asa noi, antreprenorii romani, avem speranta continuarii business-ului nostru, generand taxe la bugetul public, noi locuri de munca si salarii in buzunarele cetatenilor romani.

Daca si tu esti antreprenor roman si vrei ca, incepand cu 1 ianuarie 2016, Romania sa aiba un nou Cod Fiscal, semneaza apelul nostru si indeamna-l pe presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, sa promulge Codul Fiscal!

Petiția antreprenorilor români a fost publicată pe site-ul petitieonline.com.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, la BNR, că încă analizează noul Codul Fiscal pentru a vedea dacă acesta trebuie promulgat, el adăugând că simpla scădere a taxelor nu garantează creşterea economică şi că România nu îşi poate permite “experimente economice” în acest moment.

sursa: http://www.dcnews.ro/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *