O companie britanică recrutează 20 de asistenți medicali care să lucreze la spitale sau centre de îngrijire din Anglia, Scoția, Irlanda de Nord și Țara Galilor, scriu jurnaliștii de la Adevărul.

Potrivit celor care fac angajările, pot depune CV-ul doar persoanele care cunosc limba engleză cel puțin la un nivel mediu și care au absolvit studii de asistent medical. Au șanse de angajare și absolvenții din 2013-2014, fără experiență.

Totodată, în anunțul de angajare postat pe site-ul eJobs.ro și preluat de Adevărul, se arată că persoanele interesate trebuie să fie în curs de înregistrare ca asistenți medicali în Marea Britanie sau cel puțin să fie eligibile pentru înregistrare. Programul de muncă este de cel puțin 39 de ore pe săptămână, însă fiecare persoană poate alege să lucreze în plus. Până la echivalarea tuturor documentelor, persoana poate lucra ca infirmier, primind un salariu de 1.620 euro pe lună, dacă lucrează 40 de ore săptămânal.

În a doua etapă a înregistrării ca asistent pe teritoriul britanic, în regim de Pre Reg Nurse, salariul este de 2.755 euro pe lună. Iar după ce devin asistenți medicali cu acte în regulă, vor primi un salariu care poate depăși 3.700 euro pe lună, în funcție de experiență și de locație, se arată în anunțul de angajare postat pe site-ul eJobs.ro.

Angajatorul mai asigură și alte beneficii persoanelor care vor fi selectate. Printre acestea se numără: zbor plătit, întâmpinare la aeroport, 300 lire cadou, care să acopere cazarea la sosirea în Marea Britanie, posibilitatea de a primi un avans de până la 1.000 lire din salariu, un cost al vieții de maximum 250-300 lire pe lună, incluzând chirie și utilități. Interviurile vor avea loc în luna iulie la București.

sursa: http://www.diasporaro.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *