Cuadratura Venus-Saturn favorizeaza producerea unor evenimente neasteptate si predispune la schimbari ce pot fi adesea dramatice.

Datorita aceluiasi aspect astral, poate sa apara nostalgia vechilor legaturi sentimentale.

Horoscop Berbec

5 august 2015

Primiti musafiri din alta localitate si sunteti nevoit sa va schimati complet programul. Oaspetii va roaga sa-i insotiti pentru rezolvarea unor probleme urgente de sanatate.

In partea a doua a zilei, un prieten apropiat va da o veste neplacuta

Horoscop Taur

5 august 2015

In prima parte a zilei sunteti hotarat sa rezolvati o problema financiara care va framanta de mai mult timp.

Daca vi se propune asocierea intr-o afacere, ar fi bine sa nu o refuzati. Cu eforturi mici si riscuri minime, puteti obtine un beneficiu important pentru bugetul familiei. Tineti cont si de opinia partenerului de viata!

Horoscop Gemeni

5 august 2015

Un barbat mai in varsta va ajuta sa rezolvati o problema sentimentala. Ar fi bine sa aveti incredere in sfaturile lui si sa va temperati orgoliul.

Seara s-ar putea sa aflati depre problemele grave de sanatate ale unei cunostinte si sa va schimbati programul pentru zilele urmatoare.

Horoscop Rac

5 august 2015

Nervozitate va poate crea probleme la locul de munca si in relatiile cu partenerul de viata. Se pare ca starea dumneavoastra sre drept cauze un esec in afaceri si pierderea unei sume de bani.

Va sfatuim sa va pastrati calmul, altfel riscati sa faceti gesturi necontrolate si sa tensionati relatiile sentimentale.

Horoscop Leu

5 august 2015

Seful va anunta ca s-a amanat plecarea in concediul de odihna, din cauza unor lucrari importante cr trebuie finalizate urgent.

Daca nu reusiti sa va temperati nervozitatea, exista riscul sa declansati o cearta cu urmari foarte neplacute.

Pastrati-va calmul si la servici si in discutiile cu membrii familiei!

Horoscop Fecioara

5 august 2015

Partenerul de afaceri va reproseaza ca nu va implicati suficient in rezolvarea unor probleme financiare care depind numai de dumneavoastra.

Relatiile cu partenerul de viata sunt si ele tensionate. Din fericire, aveti o excelenta capacitate de comunicare si puteti lamuri toate neintelegerile.

Horoscop Balanta

5 august 2015

Exista riscul sa fiti implicat intr-un accident de circulatie cu consecinte grave. Circulati cu atentie si evitati traversarile prin locuri nepermise!

Situatia financiara se va imbunatati in scurt timp. Se pare ca vi se mareste salariul sau primti o prima.

Horoscop Scorpion

5 august 2015

Va manifestati in mod exagerat dorinta de libertate sentimentala, iar partenerul de viata va intelege gresit. Va sfatuim sa fiti ponderat in afirmatii si sa acordati mai multa atentie relatiilor parteneriale.

Astazi se pare ca nici prietenii nu sunt de acord cu ideile dumneavoastra. Exprimati-va clar, pentru a evita neintelegerile.

Horoscop Sagetator

5 august 2015

In cursul diminetii survin evenimente neprevazute care va obliga sa intarziati fata de programul stabilit anterior.

Nu este un moment prielnic pentru a incepe o noua afacere. Riscati un esec care v-ar putea descuraja pe termen lung.

Ascultati cu atentie sfaturile oferite de o persoana cu experienta!

Horoscop Capricorn

5 august 2015

S-ar putea sa pierdeti o afacere avantajoasa din cauza intarzierii mijlocului de transport. Nu merita sa va consumati, pentru ca astazi sunteti predispus la accidente vasculare care ar putea sa va afecteze grav sanatatea.

Incercati sa va relaxati si sa va detasati de problemele cotidiene! Ganditi-va ca nu au intrat zilele in sac si vor aparea si alte oportunitati.

Horoscop Varsator

5 august 2015

In cursul diminetii aveti multe drumuri de facut si s-ar putea sa pierdeti o suma de bani din cauza neatentiei.

Nu luati in tragic cele petrecute si nu va descarcati nervii asupra familiei!

Horoscop Pesti

5 august 2015

Sunteti indispus din cauza ca ati pierdut o colaborare sau ati facut o investitie nerentabila. Aveti senzatia ca nimic nu va reuseste si ca toti sunt impotriva dumneavoastra.

Pentru a iesi din starea de pesimism care v-a cuprins, va sfatuim sa va relaxati. Nu refuzati invitatiile prietenilor!

horoscop20.com