Peste 700 de romi şi zeci de automobile de sute de mii de euro au blocat, la data de 3 august, un cartier întreg din Petroşani, pentru a participa la o nuntă a cărei opulenţă a şocat nu doar România, ci şi Marea Britanie.

Maşini marca Ferrari, Lamborghini, Porsche, BMW sau Hummer au defilat ca la paradă pe străzile oraşului, iar întregul alai a fost condus de caleaşca mirilor, împodobită cu steaguri tricolore.

Totodată, mai multe semafoare nu au funcționat în zonele prin care au trecut nuntașii cu maşini de lux. Nunta a fost anunţată autorităţilor din Petroşani de reprezentanţii mirilor, care au cerut şi închiderea unei străzi din cartier.

Britanicii de la Daily Mail s-au declarat şocaţi de luxul etalat de participanţii la nuntă şi au publicat o serie de fotografii care au făcut înconjurul Marii Britanii.

“Procesiunea a paralizat traficul din Petroşani, iar întregul oraş s-a transformat într-o promenadă a petrecerii”, scrie Daily Mail.

“Imaginile realizate din mijlocul aventurii extravagante, care a avut loc la data de 3 august, ne arată zeci de super-maşini pe străzi, în timp ce unul dintre oaspeţi urmărea procesiunea din elicopter (…). Site-ul românesc Gazeta de Dimineaţă a declarat, pentru Mail Online, că poliţia nu a avut autorizaţie pentru închiderea oraşului cu ocazia nunţii. Poliţiştii, care sunt îngăduitori cu nuntaşii, au fost întrebaţi cine sunt mirele şi mireasa, însă nu au primit nici un răspuns”, mai scrie Daily Mail.

Mai mult decât atât, publicaţia britanică susţine că întreaga paradă de maşini a fost condusă chiar de şeful poliţiei din Petroşani. Aflaţi, din GALERIA FOTO, ce imagini uluitoare a publicat Daily Mail, în ediţia sa online, cu parada maşinilor de lux din Petroşani.

evz.ro

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *