Predictii astrale pentru zodia Berbec – maine

Berbec
20 decembrie 2015
Incepeti ziua hotarat sa terminati o lucrare in casa. Un barbat mai in varsta din familie va ajuta cu bani, dar incearca sa-si impuna punctul de vedere. Daca nu va straduiti sa evitati o cearta, riscati sa rupeti relatiile. Dupa-amiaza primiti o veste buna de la o ruda apropiata.

Predictii astrale pentru zodia Taur – maine

Taur
20 decembrie 2015
Puteti avea un succes deosebit la intalnirile de afaceri. Sunt bine aspectate si relatiile cu familia si prietenii. Dimineata va intalniti o persoana cu care nu v-ati vazut de mult timp. Dupa-amiaza va ocupati de probleme familiale care nu sufera amanare. Va recomandam sa tineti cont si de dorintele celor mici.

Predictii astrale pentru zodia Gemeni – maine

Gemeni
20 decembrie 2015
S-ar putea sa aveti o mica neintelegere cu partenerul de viata. Va sfatuim sa rezolvati aceasta disputa cu blandete. Spre seara, o vizita la prieteni va poate readuce armonia in cuplu si buna dispozitie. Aveti grija sa nu dati ocazia unor scene de gelozie!

Predictii astrale pentru zodia Rac – maine

Rac
20 decembrie 2015
S-ar putea sa fiti putin confuz, din cauza problemelor sentimentale. Nu va incapatanati sa va rezolvati singur toate problemele! Va sfatuim sa acceptati ajutorul celor apropiati. Sfaturile unei rudenii va ajuta sa evitati o cearta in familie.

Predictii astrale pentru zodia Leu – maine

Leu
20 decembrie 2015
Puteti avea succes la studii, in colaborari si in tranzactii financiare. Toate acestea va pot aduce castiguri importante. Dupa-amiaza sunteti nevoit sa plecati intr-o calatorie. Sa nu va mirati daca aveti parte de o scena de gelozie! Va sfatuim sa nu luati nici o decizie in graba.

Predictii astrale pentru zodia Fecioara – maine

Fecioara
20 decembrie 2015
Dimineata nervozitatea va poate pune intr-o situatie neplacuta. Riscati sa declansati o cearta cu partenerul de viata sau cu o persoana mai in varsta din familie. Va recomandam sa va pastrati calmul si sa va concentrati asupra problemelor urgente. Odihniti-va mai mult!

Continuare pe horoscop.visele.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *