Munca cinstită nu e o ruşine! Adrian Matei a jucat la Steaua, Dinamo şi Rapid şi chiar a avut două apariţii la Naţionala României, iar zilele acestea „joacă”, deşi doar temporar, ca şi „picker” la depozitul Asos din Barnsley, potrivit presei româneşti.

Adrian Matei, de 47 de ani, fostul fundaş al Stelei din anii ’90, a postat pe propria sa pagină de facebook că, recent, s-a mutat în Anglia. Românii care lucrează la depozitul Asos din Barnsley au comunicat presei din România că Matei a devenit parte a „echipei” lor de luna trecută şi că lucrează acolo ca şi „picker”, post care nu necesită calificare şi care se plăteşte cu circa 8-9 lire sterline la oră. Matei lucrează în tură de zi, de la 7 dimineața la 15, şi, după spusele colegilor săi români, câştigă săptămânal 240 de lire sterline net.

Potrivit unei declaraţii acordate ProSport, fostul stelist vrea să-şi joace şansa în fotbalul englezesc şi, până una alta, nu-i place să-şi piardă timpul de pomană: „Ce să faci în România? Am nişte nepoţi aici, sunt de vreo trei-patru luni şi am venit la ei în vizită. Ca să poţi să munceşti în Anglia, ai nevoie de un număr social de înregistrare. Până vine ăla, decât să stau degeaba, mai bine lucrez undeva”, după care a continuat: „Vreau să rămân în fotbal. Mă întâlnesc cu patronul unei echipe din liga a şasea şi mă duc să văd care e treaba. La liga a şasea aici se câştigă mai bine ca la Liga I ca antrenor. Dacă nu reuşesc să intru în sistemul de fotbal, în ianuarie mă întorc în România”.

La noi în ţară, chiar dacă a făcut cursurile de antrenor şi deţine licenţa Pro, Adrian Matei nu a primit nici o ofertă pentru a antrena o echipă din Liga 1. A cochetat şi cu televiziunea, fiind analist sportiv la Sport.ro, însă de curând a decis să lase totul în urmă şi să îşi încerce norocul în Anglia.

 

sursa: diasporaro.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *