Omleta cu creveti si garam masala din: creveti, oua, ulei, ceapa, ardei, frunze de curry, pasta de ghimbir, praf de turmeric, praf de chili, sare, garam masala, coriandru.
Ingrediente:
- 250 gr de creveți
- 5 oua
- ulei
- 2 cepe
- 3 ardei verzi
- frunze de curry
- pasta de ghimbir cu usturoi
- praf de turmeric
- praf de chili roșu
- sare
- garam masala
- frunze de coriandru
Mod de preparare:
Curatati crevetii si fierbeti cateva minute cu sare si turmeric.
Adaugati uleiul intr-o tigaie si se adauga ceapa tocata, ardei gras, curry și un vârf de cuțit de turmeric.
Se adauga două linguri de pasta de ghimbir cu usturoi și sotati.
Adăugați crevetii. Gatiti timp de 5 minute, acoperit.
Adăugați ardei iute, sare și incorporati ouale batute.
Se toarnă 1/2 cană de apă. Gatiti timp de 10 min acoperit.
Se adauga curry.
Adăugați condimente și sare dupa gust. Presarati garam masala.
Gatiti până când apa este complet evaporată.
Adaugati frunze de coriandru si opriti focul.
Serviti omleta calda.
sursa: restauratdelux