Predictii astrale pentru zodia Berbec – maine

Berbec
22 decembrie 2015
Aveti succes in afaceri, dar sunteti nevoit sa faceti mai multe drumuri scurte. Sprijinul cel mai important il primiti din partea unei persoane mai in varsta, care va apreciaza corectitudinea. Dupa-amiaza s-ar putea sa aveti probleme sentimentale, pe care le rezolvati cu ajutorul talentului dumneavoastra de psiholog.

Predictii astrale pentru zodia Taur – maine

Taur
22 decembrie 2015
Un vecin va invita la o petrecere. Cu acest prilej, sunteti remarcat de o persoana sensibila. Nu este exclus sa legati o prietenie durabila. Va puteti baza pe intuitie, dar ar fi bine sa ascultati si sfaturile prietenilor.

Predictii astrale pentru zodia Gemeni – maine

Gemeni
22 decembrie 2015
Chiar daca sunteti preocupat de probleme personale presante, ar fi bine sa acordati mai multa atentie relatiilor cu persoana iubita. O iesire impreuna cu partenerul de viata v-ar ajuta sa va deconectati de la problemele cotidiene si v-ar apropia mai mult de persoana iubita. Va sfatuim sa amanati pe alta zi schimbarile pe care intentionati sa le faceti astazi.

Predictii astrale pentru zodia Rac – maine

Rac
22 decembrie 2015
Sunteti in forma si aveti ocazia sa rezolvati o problema financiara a familiei. Puteti sa va ocupati de probleme serioase din domeniul afacerilor si sa finalizati lucrari incepute cu mai mult timp in urma. Este si o zi buna pentru comunicarea cu persoanele mai in varsta.

Predictii astrale pentru zodia Leu – maine

Leu
22 decembrie 2015
Primiti un cadou din partea unei persoane dragi din familie, de care va bucurati in mod deosebit. Capacitatea de comunicare este excelenta si va ajuta sa rezolvati o problema financiara. In partea a doua a zilei, un prieten va invita la petrecere. Va sfatuim sa fiti cumpatat.

Predictii astrale pentru zodia Fecioara – maine

Fecioara
22 decembrie 2015
In cursul diminetii, luati o decizie in urma careia sunteti nevoit sa va schimbati programul. S-ar putea sa fiti contactat de cativa prieteni, cu care faceti pregatiri pentru o petrecere. Este o zi buna pentru rezolvarea problemelor financiare, dar va recomandam sa evitati speculatiile de orice fel. Puteti sa va bazati pe intuitie.

 

Continuare pe horoscop.visele.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *