O româncă se numără printre câştigătorii marelui premiu al loteriei spaniole. Femeia va primi 400.000 de euro, dar va plăti către stat un impozit de 20%

Femeia are 33 de ani, este dintr-o localitate din Satu Mare și locuiește de 15 ani în Spania.

Ea a aflat vestea abia după ce a plecat de la serviciu. Va împărţi averea nu doar cu statul spaniol, care îi ia impozit, ci şi cu rudele, pentru că au pus împreună bani să cumpere biletul.

Când am ieşit de la muncă şi am văzut că s-a extras El Gordo… Am zis nu, prima dată nu am crezut. Am venit repede acasă şi am sunat-o pe soacra mea. Era deja la bancă. Emoţii, emoţii mari. Eu vreau să-mi cumpăr aici un solar pentru că afacerea cu sere merge bine”, a spus Irina Dobras, câştigătoarea premiului.

Şi am putea afla că mai mulţi conaţionali s-au îmbogăţit. 160 de bilete câştigătoare au fost vândute la Rochetas de Mar, unde o treime dintre locuitori sunt români.

Fondul de câştiguri al loteriei de anul acesta a fost de peste două miliarde de euro. Loteria de Crăciun este foarte populară printre iberici. Anul acesta trei sferturi din populaţia Spaniei a cumpărat bilete. 

sursa: digi24.ro

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *