Rasol de porc la cuptor din: rasol de porc, condimente, ulei de masline.

Ingrediente: 

  • rasol de porc fara os
  • condimente, dupa preferinta
  • ulei de masline

Mod de preparare:

Se spala foarte bine carnea de porc.

Rasol_de_porc_la_cuptor
Crestati din loc in loc carnea.

Rasol_de_porc_la_cuptor_02
Amestecati condimentele cu ulei si umpleti carnea in locurile in care ati crestat.
Lasati la marinat, peste noapte.

Rasol_de_porc_la_cuptor_03

Transferati intr-o tava si gatiti la 150C timp de 3.5 ore.

Rasol_de_porc_la_cuptor_04
In ultimele 15 minute puteti ridica temperatura, astfel se face si crusta deasupra bucatii de carne.
Lasati sa se odihneasca, taiati si serviti.

Rasol_de_porc_la_cuptor_05

 

Sursa: restaurantedelux.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.