Andreea s-a născut în Focşani, iar la 18 ani participa la un concurs de frumuseţe.

Pentru români, numele ei nu înseamnă nimic, dar pentru locuitorii Dubaiului da!

Chipul ei se află în reclame  pe stradă, în malluri sau la televizor. Se spune că frumuseţea Andreei Zoia i-a năucit pe arabi.

Ei o plac foarte mult

“Vindeam în Focşani produse cosmetice, iar o prietenă…binevoitoare s-a oferit să mă ajute. Mi-a dat o gaură de o mie de dolari şi a dispărut! Am participat la concursul Miss Podgoreanca pentru premiul care îmi acoperea datoria şi am ieşit pe primul loc. A fost primul moment in care am constientizat atuurile mele”, a spus Andreea Zoia pentru libertatea.ro.

“Lumea de aici mă place foarte mult pentru că trăsăturile feţei mele seamănă cu cele ale araboaicelor. De fapt, acesta este şi motivul pentru care sunt sunată încontinuu să defilez, să pozez, să filmez ori să prezint diferite evenimente”, mai spune Andreea Zoia.

Pe lângă reclamele în care apare pe banda rulanta, Andreea Zoia a avut contracte de imagine cu branduri precum Emirates Airlines sau Cruciani. Cochetează şi cu actoria, reuşind să joace deja în trei filme de scurtmetraj şi două piese de teatru. În altă ordine de idei, Andreea Zoia a fost imaginea companiei aeriene Emirate, şi a filmat pentru mai multe episoade din serialul de succes “Tânăr şi neliniştit”.

sursa: evz.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *