Președintele Klaus Iohannis a publicat pe pagina sa de Facebook un mesaj-video cu ocazia Crăciunului. O parte din mesajul șefului de stat a fost adresat românilor din Diaspora și copiilor ai căror părinți sunt plecați la muncă în străinătate.

„Naşterea Domnului este sărbătoarea pe care cu toții o aşteptăm cu bucurie, pentru a fi împreună cu familia. Spiritul Crăciunului constă în a-i simţi alături pe toţi cei dragi şi a celebra generozitatea, buna înţelegere şi liniştea. Crăciun fericit tuturor!”, a transmis președintele Klaus Iohannis.

Șeful statului a avut un mesaj special pentru românii care sunt plecați la muncă în străinătate și petrec sărbătorile departe de familie.

„Un gând special se îndreaptă și către voi, români plecați la muncă în străinătate, care vă petreceți sfintele sărbători departe de casă. Sunt copii care de Crăciun nu stau la masă cu părinții, sunt părinți care resimt și mai dureros acum dorull de familia din țară. Vă îndemn să nu vă pierdeți speranța. Sunt încrezător că situația României va continua să se îmbunătățească de la an la an, iar cei care sunteți acumobligați să vă câștigați existența peste hotare veți putea reveni acasă”, le-a transmis președintelor românilor din Diaspora.

sursa: evz.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *