Paine de casa cu branza cheddar din: faina, drojdie, sare de mare, apa, ierbuti, branza cheddar.
Ingrediente:
- 3 cesti faina
- 1 linguriță de drojdie
- 1 ½ lingurita sare de mare
- 300 ml de apă călduță
- 2 lingurite ierburi uscate
- 250 g brânză cheddar rasa
Mod de preparare:
Într-un castron mare, se adauga faina, drojdie, sare de mare, ierburi si branza cheddar. Amestecati foarte bine.
Se toarnă apa călduță si se amestecă pentru a se combina.
Se acoperă cu folie și lasa sa stea la temperatura camerei timp de 8-24 ore.
Incalziti cuptorul la 220 ° C timp de 30 minute.
Între timp, scoateti aluatul și puneți-l pe o suprafata presarata cu faina. Lasati aluatul sa se obisnuiasca cu temperatura, apoi transferati intr-o tava rotunda si dati la cuptor.
Coaceți timp de 30 minute.
Scoateti din cuptor si lasati sa se raceasca complet inainte de a taia si servi.
sursa: restaurantedelux