Paine de casa cu branza cheddar din: faina, drojdie, sare de mare, apa, ierbuti, branza cheddar.

Ingrediente: 

  • 3 cesti faina
  • 1 linguriță de drojdie
  • 1 ½ lingurita sare de mare
  • 300 ml de apă călduță
  • 2 lingurite ierburi uscate
  • 250 g brânză cheddar rasa

Mod de preparare:

Într-un castron mare, se adauga faina, drojdie, sare de mare, ierburi si branza cheddar. Amestecati foarte bine.

Paine_de_casa_cu_branza_cheddar
Se toarnă apa călduță si se amestecă pentru a se combina.

Paine_de_casa_cu_branza_cheddar_02
Se acoperă cu folie și lasa sa stea la temperatura camerei timp de 8-24 ore.

Paine_de_casa_cu_branza_cheddar_03
Incalziti cuptorul la 220 ° C timp de 30 minute.
Între timp, scoateti aluatul și puneți-l pe o suprafata presarata cu faina. Lasati aluatul sa se obisnuiasca cu temperatura, apoi transferati intr-o tava rotunda si dati la cuptor.

Paine_de_casa_cu_branza_cheddar_04

Coaceți timp de 30 minute.

Paine_de_casa_cu_branza_cheddar_05
Scoateti din cuptor si lasati sa se raceasca complet inainte de a taia si servi.

Paine_de_casa_cu_branza_cheddar_06

 

sursa: restaurantedelux

Leave a Reply

Your email address will not be published.