Predictii astrale pentru zodia Berbec – maine

Berbec
28 decembrie 2015
Sunteti nevoit sa luati o decizie dificila: acceptati sau nu un loc de munca mai bine platit, dar cu un program prelungit? Nu va grabiti sa dati un raspuns! Va sfatuim sa nu luati in serios o cearta cu partenerul de viata. Maine nici nu veti mai sti de la ce a inceput. Ascultati sfaturile unui prieten cu experienta!

Predictii astrale pentru zodia Taur – maine

Taur
28 decembrie 2015
Dimineata aveti de facut mai multe drumuri scurte. Este posibil sa aveti o discutie aprinsa cu partenerul de viata, pentru ca ati cheltuit prea mult. Faceti tot posibilul sa evitati o cearta! Sunt sanse sa va imbunatatiti situatia financiara. Nu este exclus sa intrati in posesia unei mosteniri.

Predictii astrale pentru zodia Gemeni – maine

Gemeni
28 decembrie 2015
S-ar putea sa primiti o veste proasta, care va afecteaza viata sentimentala si va pune serios pe ganduri. Va sfatuim sa fiti prudent si sa nu faceti promisiuni pe care nu puteti sa le respectati. Evitati cearta cu o persoana mai in varsta, din cauza banilor!

Predictii astrale pentru zodia Rac – maine

Rac
28 decembrie 2015
S-ar putea ca sefii sa va reproseze ca nu v-ati facut bine treaba. Va sfatuim sa nu inventati justificari. Aveti grija sa nu va descarcati nervii acasa! Spre seara, va regasiti calmul si buna dispozitie cu prilejul unei intalniri cu prietenii.

Predictii astrale pentru zodia Leu – maine

Leu
28 decembrie 2015
Aflati ca trebuie sa plecati urgent intr-o delegatie. Aceasta schimbare de program nemultumeste intreaga familie, pentru ca aveati alte planuri. Dupa-amiaza s-ar putea sa fiti indispus din cauza unui conflict cu o ruda mai in varsta. Va sfatuim sa va pastrati calmul.

Predictii astrale pentru zodia Fecioara – maine

Fecioara
28 decembrie 2015
Se pare ca aveti probleme financiare. Din cauza lor, este posibil sa nu va simtiti prea bine intr-un grup de prieteni. Evitati discutiile in contradictoriu! Va recomandam sa va ascultati intuitia si sa tineti cont de sfaturile unei femei mai in varsta.

continuare pe horoscop.visele.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *