Fursecuri cu caramel din: faina, sare, praf de copt, unt, zahar brun, zahar, esenta de vanilie, ou, galbenus de ou, caramele, cajuu, sare de mare.

Ingrediente: 

  • 2 cani de faina
  • ½ linguriță de sare
  • ½ lingurita praf de copt
  • ¾ cană unt (topit)
  • 1 cană de zahăr brun
  • ½ ceasca de zahar
  • 1 lingura esenta de vanilie
  • 1 ou
  • 1 gălbenuș de ou
  • 1 cană caramele
  • ½ ceasca de cajuu
  • ½ lingurita sare de mare

Mod de preparare:

Se incalzeste cuptorul la 150C.
Într-un mic bol, combinati făină, sare și praful de copt. Într-un bol mare, combinati untul topit, zahar brun și zahăr.
Incorporati oul si apoi galbenusul, impreuna cu vanilia.

Fursecuri_cu_caramel
Adaugati ingredientele uscate in cele umede și combinati bine.

Fursecuri_cu_caramel_02
Se adauga caramele tocate și cajuu.

Fursecuri_cu_caramel_03
Acoperiti în folie și dati la frigider pentru 15-20 de minute.
Scoateți din frigider și cu ajutorul unei linguri formati fursecuri pe care le asezati pe o foaie de copt.

Fursecuri_cu_caramel_04
Se presara cu sare de mare si se da la cuptor pentru 20-25 de minute.
Lasati sa se raceasca complet si serviti.

Fursecuri_cu_caramel_05

 

sursa: restaurantedelux.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *