Fursecuri cu caramel din: faina, sare, praf de copt, unt, zahar brun, zahar, esenta de vanilie, ou, galbenus de ou, caramele, cajuu, sare de mare.
Ingrediente:
- 2 cani de faina
- ½ linguriță de sare
- ½ lingurita praf de copt
- ¾ cană unt (topit)
- 1 cană de zahăr brun
- ½ ceasca de zahar
- 1 lingura esenta de vanilie
- 1 ou
- 1 gălbenuș de ou
- 1 cană caramele
- ½ ceasca de cajuu
- ½ lingurita sare de mare
Mod de preparare:
Se incalzeste cuptorul la 150C.
Într-un mic bol, combinati făină, sare și praful de copt. Într-un bol mare, combinati untul topit, zahar brun și zahăr.
Incorporati oul si apoi galbenusul, impreuna cu vanilia.
Adaugati ingredientele uscate in cele umede și combinati bine.
Se adauga caramele tocate și cajuu.
Acoperiti în folie și dati la frigider pentru 15-20 de minute.
Scoateți din frigider și cu ajutorul unei linguri formati fursecuri pe care le asezati pe o foaie de copt.
Se presara cu sare de mare si se da la cuptor pentru 20-25 de minute.
Lasati sa se raceasca complet si serviti.
sursa: restaurantedelux.ro