O româncă din Hunedoara își dorește să ducă tricolorul în tundra arctică participând la o cursă de 300 de km la cârma unei sănii trase de câini. Participarea Cristinei Bucureștean la „Fjällräven Polar” poate fi asigurată prin votul nostru, al românilor de pretutindeni.

„Fjällräven Polar” este o competiție foto-video, organizată de compania de echipamente Fjällräven depinde însă de voturile online primite din partea susținătorilor din toată lumea. Și cine o pot susține mai bine decât românii din străinătate?

Cu un simplu vot o putem trimite pe Cristina Bucureștean să ducă tricolorul românesc în tundra arctică și Munții Suediei.Compania de echipamente a scos la concurs 22 de locuri în cursa de 300 de km, iar acestea sunt grupate câte două, pe 11 „categorii” (acestea fiind, în fapt, țări).

Jumătate dintre participanți vor fi selectați prin vot online, pe site-ul competiției, iar cealaltă jumătate va fi aleasă de comisia „Fjällräven Polar”. România deși a participat și la alte ediții ale „Fjällräven Polar”, nu a câștigat niciodată.

Cristina Bucureștean este economist, are 39 de ani și este pasionată de minunile naturii și de fotografierea acestora. Printre visele Cristinei se află câștigarea competiției internaționale „Fjällräven Polar 2016” și să ajungă în tundra arctică, în mult dezbătuta aventură de iarnă cu sănii trase de câini. Cristina Bucureștean s-a înscris în competiție cu fotografii făcute pe crestele munților și are nevoie de ajutorul nostru pentru a putea fi pe primul loc în categoria „Alte țări”.

În prezent, Cristina este pe locul 2 în această categorie. Votând-o o putem trimite mai departe în competiție. Competiția este imprevizibilă, și voturile pot răsturna situația clasamentului în orice moment. Concursul foto-video are loc pe Fjällräven Polar, o platformă specială a companiei de echipamente, în perioada 18 noiembrie-10 decembrie, și se adresează oamenilor „obișnuiți” de pretutindeni. Aceștia trebuie să încarce fotografii sau videoclipuri cu ei, după care să-și roage prietenii să îi voteze, pentru a putea câștiga unul dintre locurile puse în concurs, pentru cursa care va avea loc între 5 și 10 aprilie 2016.

„Este o luptă cu țări puternice cu mulți locuitori care se susțin intre ei, dar sunt sigură că o putem face și noi românii fiecare de acolo din locul în care trăiește. Pe toată perioada concursului până în data de 10 decembrie am nevoie de susținere. În acest moment sunt pe locul 2 dintre 636 de participanți din toate țările. Cursa voturilor este grea, mai grea decât cea în tundră cred.

Rog românii din Italia să mă ajute să duc TRICOLORUL acolo, să facem cunoscută România.”, ne-a declarat Cristina Bucureștean care recunoaște că voturile românilor din străinătate au contribuit la urcarea, ieri, pe locul 2 în clasament. În această dimineață, Cristina adunase 3112 voturi, cu care ocupă locul 2 din 173 în clasamentul „Alte țări” și locul 3 din 659 în clasamentul total!

 

sursa: gazetaromaneasca.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *