Pe 1 decembrie 2015, la Roma, în cadrul unui eveniment dedicat Zilei Naționale a României, compania de transporturi AutoVip a anunțat deschiderea în Capitala Italiei a serviciului de transfer persoane de la și către aeroporturile Ciampino și Fiumicino.

Fluxul mare de români care vin și pleacă de la Roma (sunt 10-12 zboruri pe zi spre București) a făcut ca nevoia de mișcare spre aceste aeroporturi să fie acută. Mulți români însă nu au mașini și atunci apelează la mijloaxcele de transport în comun, la prieteni sau cunoștințe de ocazie pentru a ajunge în timp, de multe ori destul de dificil.

Practic, compania care efectuează de ceva timp acest tip de serviciu pe rutele București spre orașele din sudul Moldovei (Focșani, bacău, VAslui, Galați, Brăila etx) se va adresa acum și românilor care pleacă din localitățile Virtebo, Frosinone, Latina și Ostia spre aeroporturile romane Ciampino și Fiumicino. Astfel, cei care vor dori să ajungă mai repede, mai comod și mai economic, Autovip are la dispoziție 6 mașini noi care se vor deplasa pe rutele stabilite pentru zoborurile din și spre România.

autovip

La această oră AutioVip rulează în țară cu o flotă de 22 de microbuze, toate de ultimă generație, dotate de aer condiționat și  wifi, preluând pasagerii de la majoritatea zborurilor care aterizează pe Otopeni și aducându-i spre acesta pe tot parcursul zilelei, din 3 în 3 ore, 8 curse zilnice.

Mai multe informații sau pentru rezervări găsiți aici. sau +393201722533.

 

sursa: emigrantul.it

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *