Cel mai puternic antibiotic natural – Atunci când temperaturile încep să scadă, organismul nostru se resimte, iar imunitatea este afectată. Aşa că ai nevoie de un aliat pe care să te poţi baza. Dacă nu vrei să apelezi la tratamente medicamentoase, încearcă acest antibiotic natural puternic. Este vorba de miere de albine, combinată cu pudră de curcumă sau turmeric.

CUM SĂ FOLOSEŞTI CEL MAI PUTERNIC ANTIBIOTIC NATURAL

Cele mai multe dintre noi au auzit de turmeric (sau curcumă), deoarece l-au folosit pe post de condiment la gătitul diverselor preparate asiatice. Dar prea puţine dintre noi ştiu că o combinaţie de turmeric şi miere poate deveni un remediu natural de nepreţuit.
Cum să foloseşti cel mai puternic antibiotic natural – Curcuma are puternice proprietăţi antiinflamatorii şi anti-cancerigene, distruge bacteriile care provoacă anumite boli şi stimulează sistemul natural de apărare al organismului.

Şi să nu uităm că toată mierea este antibacteriană, deoarece albinele adaugă o enzimă care produce peroxid de hidrogen, spun experţii.

Cum să foloseşti remediul natural cu miere şi turmeric?

Cum să foloseşti cel mai puternic antibiotic natural – Atunci când ai primele simptome de gripă, răceală sau orice altă boală, prepară această mixtură aurie de miere şi curcumă (turmeric) şi consumă în acest mod.

Ingrediente cel mai puternic antibiotic natural:

  • 100 grame de miere crudă, bio
  • 1 lingură de pudră de turmeric / curcumă.

Mod de preparare cel mai puternic antibiotic natural:

Adaugă 1 lingură de turmeric în 100 de grame de miere crudă şi bio, amestecă bine cele două ingrediente şi pune-o la păstrare într-un recipient de sticlă.

Cum foloseşti amestecul de  cel mai puternic antibiotic natural

În cazul primelor simptome de gripă şi răceală:

  • Ziua 1: ia o jumătate de linguriţă de miere la fiecare oră, în timpul zilei.
  • Ziua 2: ia o jumătate de linguriţă de miere la fiecare două ore, în timpul zilei.
  • Ziua 3: ia o jumătate de linguriţă de miere de trei ori pe zi.

Amestecul de miere şi turmeric ar trebui să stea în gură până la dizolvarea completă. Multe persoane care au încercat acest antibiotic natural au reuşit să prevină răceala fără să ia alte medicamente şi pastile.

De asemenea, poţi folosi acest amestec de miere şi curcumă în tratarea bolilor respiratorii: ia o jumătate de linguriţă, de trei ori pe zi, în timpul săptămânii. Poţi adăuga lapte de cocos sau ceai în mixtură.

 

sursa: doctorulcasei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *