Sclava pe mosia unui italian, timp de 9 ani! Este povestea infioratoare a unei romance eliberate ieri, in urma unei operatiuni organizate de carabinieri la o ferma din Sicilia.

 

In tot acest timp, femeia nu doar ca a muncit in conditii greu de imaginat dar, spune ea, a fost violata de nenumarate ori de patronul ei, un italian de 67 de ani.

Romanca a ramas de patru ori insarcinata si de fiecare data a fost nevoita sa avorteze.

Identificata de presa italiana doar cu initialele S.E., romanca de 45 de ani povesteste ca a plecat din tara in 2006. Era vaduva si lasase in Romania 6 copii, asa ca s-a bucurat cand a gasit de lucru la o ferma de langa Ragusa, in Sicilia. Dar, foarte curand, avea sa inceapa cosmarul.

Victima: “A profitat de mine cand au plecat sotia si baiatul. Stia ca sunt singura, ca am probleme in familie, era sigur ca ma poate constrange.”

Romanca n-a plecat dupa primul viol, de teama ca nu-si va gasi de munca in alta parte. Dar abuzurile au devenit din ce in ce mai dese.

Davide Millul, locotenent Carabieri: “A fost obligata sa avorteze de patru ori.”

La un moment dat, a fugit, dar el a hartuit-o cu telefoanele si in cele din urma a gasit-o si a adus-o inapoi.

Victima: “Imi zicea ca noi suntem sclavi, ca toate romancele sunt prostituate.”

Dupa ce a adus-o inapoi la ferma, individul i-a aplicat o corectie crunta, ca sa se asigure ca nu mai indrazneste sa fuga.

Victima: “M-a pus in lant. Am cazut si m-am lovit la genunchi, la maini, am incercat sa ma ridic, dar nu puteam sta in picioare. Mi-a zis ca o sa ma ma bata cu un drug de fier. Va zic drept, cu toata rusinea, in seara aceea m-am scapat pe mine.”

Cosmarul femeii s-a sfarsit cand aproape ca isi pierduse speranta. A fost eliberata in urma unei operatiuni a carabinierilor, iar calaul ei este acum acuzat de viol si lipsire de libertate.

 

sursa: http://stirileprotv.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *