Predictii astrale pentru zodia Berbec – maine

Berbec
5 ianuarie 2016
Planurile dumneavoastra in legatura cu o afacere s-ar putea sa esueze din cauza ambitiilor nerealiste. Daca analizati totul cu obiectivitate, veti vedea ca proiectele dumneavoastra se pot concretiza numai cu rabdare si cu sustinere din partea unei persoane cu experienta. Spre seara primiti vizita unor prieteni de familie, cu care va simtiti foarte bine.

Predictii astrale pentru zodia Taur – maine

Taur
5 ianuarie 2016
Starea de confuzie si lipsa simtului practic va afecteaza randamentul la locul de munca, dar si relatiile cu prietenii. Evitati discutiile in contradictoriu si concentrati-va asupra problemelor urgente! Dupa-amiaza va pregatiti pentru o calatorie in interes personal.

Predictii astrale pentru zodia Gemeni – maine

Gemeni
5 ianuarie 2016
Sunteti indispus din cauza unor probleme sentimentale si va refugiati in munca. Va sfatuim sa va propuneti obiective mai realiste si sa acceptati ajutorul prietenilor. O persoana mai in varsta va sfatuieste cum sa rezolvati divergentele cu partenerul de viata.

Predictii astrale pentru zodia Rac – maine

Rac
5 ianuarie 2016
Se pare ca nu aveti spor pe plan profesional si in afaceri. Nu fortati lucrurile! In caz contrar, va veti irosi energia si riscati sa aveti probleme cu sanatatea. Astati intuitia nu prea va ajuta, dar va puteti baza pe sfaturile prietenilor.

Predictii astrale pentru zodia Leu – maine

Leu
5 ianuarie 2016
Nu sunteti intr-o dispozitie prea buna, desi aveti multe de facut la serviciu si acasa. Ideile si proiectele dumneavoastra nu sunt bine primite. Nu este momentul sa insistati. Aveti tendinta sa va impuneti punctul de vedere. Fiti mai flexibil in discutiile cu colegii de serviciu si cu partenerul de viata!

Predictii astrale pentru zodia Fecioara – maine

Fecioara
5 ianuarie 2016
Seful si colegii de serviciu va reproseaza ca nu reusiti sa va incadrati in programul de lucru. Nici acasa nu sunteti tocmai entuziast, spre nemultumirea familiei. Incercati sa fiti mai atent la problemele celor din jur! Astazi este recomandabil sa va ocupati de activitati de rutina.

continuare pe horoscop.visele.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *