Potrivit zf.ro, lanțul românesc de restaurante Salad Box are în plan intrarea în Marea Britanie.

Salad Box ar putea ajunge anul acesta la un business de 14 milioane de euro, compania având acum 37 de restaurante, majoritatea în sistem de franciză, po­trivit datelor funizate de companie pentru cea de-a doua ediţie a Catalogului Francizelor din România, un produs realizat de ZF împreună cu Inventure Franchise Consulting.

Salad Box, brandul românesc care în trei ani de la înfiinţare a ajuns la 37 de unităţi devenind astfel cea mai extinsă reţea de restaurante fondată pe plan local, intenţionează să se extindă pe pieţele din Marea Britanie şi Italia după ce compania deja a dus conceptul pe pieţele din Germania, în Heilbronn, şi Ungaria, în Budapesta.

Conform francize.ro, nivelul de investiţie solicitat potenţialilor francizaţi din România se situează între 50-100.000 euro. Să fie oare şi români din Marea Britanie interesaţi să deschidă restaurante Salad Box, dacă, într-adevăr, oportunitatea va deveni disponibilă şi aici?

Lanţul românesc de restaurante Salad Box cu servire rapidă este specializat în salate de legume, dar şi supe cremă, fresh-uri, iaurturi, salate de fructe, limonadă.

sursa: diasporaro.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *