Predictii astrale pentru zodia Berbec – maine

Berbec
7 ianuarie 2016
Dimineata s-ar putea sa va iesiti din fire cauza unui partener de afaceri. Faptul ca aveti pareri diferite nu trebuie sa va impiedice sa analizati situatia cu luciditate si luati o decizie de comun acord. Nu va revarsati nervii acasa! Va sfatuim sa acordati mai mult timp odihnei.

Predictii astrale pentru zodia Taur – maine

Taur
7 ianuarie 2016
Dimineata intervin evenimente neprevazute, care va obliga sa va schimbati planurile. Nu va faceti iluzii cu privire la o afacere ce pare promitatoare la prima vedere! Va sfatuim sa nu luati decizii importante si sa va pastrati calmul. Spre seara, scapati de toate problemele si aveti posibilitatea sa va destindeti in mijlocul familiei.

Predictii astrale pentru zodia Gemeni – maine

Gemeni
7 ianuarie 2016
Va irita faptul ca aveti probleme la locul de munca si ca nimeni nu se gandeste sa va ofere o mana de ajutor. Va sfatuim sa va stapaniti nervii, pentru ca riscati sa spuneti lucruri pe care le veti regreta. Dupa-amiaza, s-ar putea sa aflati ca un prieten a avut un accident de circulatie.

Predictii astrale pentru zodia Rac – maine

Rac
7 ianuarie 2016
Se pare ca nu va intelegeti prea bine cu seful direct. Va recomandam sa fiti prudent. Sunt slabe sperante sa aveti castig de cauza. Fiti mai atent cu partenerul de viata! Ar fi bine sa va odihniti mai mult.

Predictii astrale pentru zodia Leu – maine

Leu
7 ianuarie 2016
Dimineata sunteti bucuros sa aflati ca vi se confirma, in sfarsit, ca urmeaza sa plecati intr-o calatorie de afaceri. S-ar putea ca partenerul de viata sa nu fie deloc incantat si nu este exclus sa va bata gandul sa renuntati la calatorie. Va sfatuim sa va ascultati intuitia. Evitati excesele alimentare.

Predictii astrale pentru zodia Fecioara – maine

Fecioara
7 ianuarie 2016
Dimineata va merge foarte bine, dar dupa-amiaza s-ar putea ca partenerul de viata sa va reproseze ca ati cheltuit prea mult sau ca ati intarziat. Va recomandam sa va stapaniti, pentru a nu tensiona atmosfera. Ar fi bine sa acordati mai multa atentie familiei si, mai ales, partenerului de viata.

continuare pe horoscop.visele.ro

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *