Jumătate de litru de apă înainte de fiecare masă – Dietele, salatele şi exerciţiile de la sala de fitnes pot fi date uitării de doamnele şi domnişoarele care vor să slăbească. Un studiu făcut în Marea Britanie a arătat că dacă bei 500 de ml de apă înainte de fiecare masă poţi pierde kilogramele de care vrei să scapi.

CE SE ÎNTÂMPLĂ ÎN CORPUL TĂU DACĂ BEI O JUMĂTATE DE LITRU DE APĂ ÎNAINTE DE FIECARE MASĂ

84 de persoane din Marea Britanie, au luat parte la un experiment care a durat 12 săptămâni. Aceştia au fost repartizati  în grupuri de 42 de persoane: cei din primul grup trebuiau sa consume o jumatate de litru de apa inainte de masa principala, in vreme ce în grupul al doilea nu se consumau lichide inainte de masa.

Cei care au consumat jumătate de litru de apă înainte de fiecare masă au slabit cu mai mult de 1.3 kg decat aceia care nu au consumat. Ei au pierdut in jur de 4.3kg in 12 saptamani.

Concluzia studiului este că daca bei doar jumătate de litru de apă înainte de fiecare masă principala, de trei ori de zi, poti pierde in greutate. Si daca iti propui sa faci acest “exercitiu” pe parcursul unui an intreg, vei reusi sa slabesti considerabil, afirma Pareti Helen, una dintre participantele la acest proiect.

sursa: doctorulcasei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *