11 produse alimentare PERICULOASE ce favorizează apariţia CANCERULUI – Un studiu al Institutul American al Cancerului stabileşte că cele mai multe cancere pot fi evitate. Cercetătorii spun că 60 % până la 70% din tumori pot fi prevenite prin dietă alimentară în care trebuie evitate anumite alimente.

Institutul a publicat 11 produse alimentare PERICULOASE ce favorizează apariţia CANCERULUI, care trebuie evitate cât si tipurile de cancere pentru care sunt contraindicate.

11 produse alimentare PERICULOASE11 produse alimentare PERICULOASE ce favorizează apariţia CANCERULUI – Zahărul

Cei care suferă de cancer trebuie să evite total să consume zahăr. Celulele canceroase se dezvoltă şi sunt hrănite de zaharuri, sau derivate, precum cereale, paste, carbohidraţi, pâine.

11 produse alimentare PERICULOASE ce favorizează apariţia CANCERULUI – Fructele non-organice şi legume

Acestea fructe şi legume non-organice provin din seminte modificate genetic, conţin pesticide şi erbicide, toate acestea fiind periculoase pentru sănătate.

11 produse alimentare PERICULOASE ce favorizează apariţia CANCERULUI – Ulei hidrogenat

Uleiul hidrogenat sau margarinele sunt grăsimi care atacă sistemul imunitar, favorizează inflamaţiile şi au legătură directă cu bolile coronariene, accidentele vasculare şi diabetul.

11 produse alimentare PERICULOASE ce favorizează apariţia CANCERULUI – Mâncarea procesată, conservele, mezelurile

Nitriţii şi nitraţii sunt în concentraţii foarte mari în carnea procesată. Aceşti compuşi sunt aditivii care maresc riscul îmbolnăvirii stomacului şi dezvoltării diverselor tumori. Mâncărurile procesate sunt pline de zaharuri, uleiuri, coloranţi, făină albă, arome şi alte ingrediente periculoase.

11 produse alimentare PERICULOASE ce favorizează apariţia CANCERULUI – Proteinele extrase din soia

Pentru obţinerea acestei proteine, soia este spălată cu acid în rezervoare de aluminiu, aluminiul fiind dăunător pentru sistemul nervos şi rinichi.

11 produse alimentare PERICULOASE ce favorizează apariţia CANCERULUI – Mezeluri sărate şi afumate

Nitriţii şi nitraţii sunt aditivi utilizaţi pentru conservare si pentru păstrarea culorii cărnii. Însă o astfel de carne când este gătită, nitriţii şi nitraţii se descompun, de pildă în nitrosamine sau nitrosamide care măresc riscul de dezvoltare a celulelor canceroase.

Organisme Modificate Genetic (OMG)

Alimente care provin din OMG trebuie şi ele evitate.

Carne gătită la grătar

Hidrocarburi policiclice aromate (HPA) apar la arderea cărbunelui şi lemnului. Pericolul apare atunci când grăsimea arde cu flacără iar fumul rezultat este deosebit de toxic iar HPA pătrunde în carne.

Peştii de crescătorie

Peştii de crescătorie prezintă un nivel mai crescut de poluanţi chimici decât peştii sălbatici.

Făina albă

Grăunţele de grâu din care provine făina au fost tratate cu fungicide. Plantele au fost stropite cu pesticide şi puse în butoaie şi tratate cu insecticide. Grăunţele sunt supuse la temperaturi înalte iar pentru albirea făinei se foloseşte clor.

Băuturi carbogazoase şi energizantele

Aceste băuturi nu au nicio calitate dinpotrivă, au un nivel periculos de ulei vegetal brominat (un ulei rezistent la foc), aspartam, fructoză în cantităţi mari, zahăr, coloranţi iar cele energizante cantităţi periculos de mari de cofeină.

sursa: doctorulcasei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *