Predictii astrale pentru zodia Berbec – maine

Berbec
12 ianuarie 2016
Dimineata primiti o veste proasta de la o ruda din alta localitate. Sunteti nevoit sa faceti cheltuieli neprevazute, peste posibilitatile dumneavoastra. Nu va faceti griji! Un prieten va ajuta sa treceti peste aceasta perioada mai dificila.

Predictii astrale pentru zodia Taur – maine

Taur
12 ianuarie 2016
S-ar putea sa va suparati pe un prieten care nu va returneaza un imprumut. Nu va ambalati, s-ar putea sa nu o faca intentionat! Va recomandam sa aveti rabdare si sa fiti intelegator cu cei din jur. Evitati sa va certati cu persoana iubita!

Predictii astrale pentru zodia Gemeni – maine

Gemeni
12 ianuarie 2016
Relatiile sentimentale se pot tensiona si mai mult, din cauza discutiilor in contradictoriu. Va recomandam sa fiti mai atent cum vorbiti. La nervi, este posibil sa rostiti cuvinte grele. Ascultati sfaturile unei femei femei cu experienta!

Predictii astrale pentru zodia Rac – maine

Rac
12 ianuarie 2016
Ar fi bine sa va rezolvati problemele importante dimineata, cand sunteti mai energic. Dupa-amiaza, s-ar putea sa fiti dezamagit de un prieten in care ati avut incredere. Pe plan sentimental, traversati o perioada favorabila.

Predictii astrale pentru zodia Leu – maine

Leu
12 ianuarie 2016
Relatiile sociale ar putea fi afectate de o deziluzie pe plan sentimental. Nu refuzati comunicarea cu cei din jur si exprimati-va clar, pentru a evita neintelegerile! Va recomandam sa nu mai fiti atat de orgolios, pentru ca riscati sa ramaneti fara prieteni.

Predictii astrale pentru zodia Fecioara – maine

Fecioara
12 ianuarie 2016
Aveti tendinta sa criticati pe toata lumea. Va sfatuim sa nu exagerati, pentru ca este posibil sa jigniti o persoana mai in varsta din familie. Dupa-amiaza plecati intr-o vizita la prieteni, unde va simtiti foarte bine. Acordati mai multa atentie persoanei iubite.

continuare pe horoscop.visele.ro

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *