Pulpe de pui cu orz si sos de rosii din: pulpe de pui, sare, piper, ulei de masline, usturoi, rosii, masline, oregano, supa de pui, orz, patrunjel.

Ingrediente: 

  • 4 pulpe superioare de pui
  • 1 vârf de cuțit de sare și piper
  • 1 lingura ulei de masline
  • 4 catei de usturoi, tocat
  • 1 cutie rosii cubulete
  • ⅓ cana masline fara samburi
  • ½ linguriță oregano uscat
  • 2 cesti supa de pui
  • 1.5 cesti orz
  • ¼ legatura patrunjel

Mod de preparare:

Spalati si uscati pulpele de pui, apoi se presara pe ambele părți, cu un vârf de cuțit de sare și piper.

Pulpe_de_pui_cu_orz_si_sos_de_rosii

Incalziti uleiul de măsline într-o tigaie mare, la foc mediu. Se adaugă pulpele de pui si rumeniti aproximativ 5-7 minute pe fiecare parte.

Pulpe_de_pui_cu_orz_si_sos_de_rosii_02

Scoateți intr-o farfurie curată.

Pulpe_de_pui_cu_orz_si_sos_de_rosii_03
Se scurge excesul de grasime din tigaie, incorporati usturoiul si sotati 1 minut.
Adaugati rosiile, oregano, piper, se incorporeaza si maslinele si amestecati.

Pulpe_de_pui_cu_orz_si_sos_de_rosii_04
Adaugati supa de pui și orz și se amestecă pentru a se combina.

Pulpe_de_pui_cu_orz_si_sos_de_rosii_05

Incorporati pulpele de pui si acoperiti cu un capac. Gatiti timp de 15 minute.

Pulpe_de_pui_cu_orz_si_sos_de_rosii_06
Opriti focul si lasati sa se odihneasca timp de 5 minute.

Pulpe_de_pui_cu_orz_si_sos_de_rosii_07
Presarati cu patrunjel.

Pulpe_de_pui_cu_orz_si_sos_de_rosii_08

Serviti pulpele calde.

Pulpe_de_pui_cu_orz_si_sos_de_rosii_09

 

sursa: restaurantedelux.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.