Predictii astrale pentru zodia Berbec – maine

Berbec
22 ianuarie 2016
Sunteti irascibil si s-ar putea sa ii spuneti partenerului de viata cuvinte pe care le veti regreta. Pastrati-va calmul, ca sa nu aveti probleme cu sanatatea! Daca va urcati la volan, ar fi bine sa conduceti mai prudent decat de obicei. Va sfatuim sa evitati intalnirile de afaceri.

Predictii astrale pentru zodia Taur – maine

Taur
22 ianuarie 2016
Va recomandam sa nu sperati prea mult pe plan financiar, pentru ca s-ar putea sa fiti dezamagit. Aveti parte de intarzieri si amanari din cauza unor evenimente neprevazute. Pastrati-va calmul si ascultati-va intuitia!

Predictii astrale pentru zodia Gemeni – maine

Gemeni
22 ianuarie 2016
Puteti avea o zi buna pe plan financiar, insa trebuie sa va controlati tendinta de a critica tot ce se petrece in jur. Ca sa nu ajungeti la certuri, va sfatuim sa fiti mai diplomat cu prietenii si cu partenerul de viata. Spre seara, primiti vizita unei rude mai in varsta, care va da o veste buna.

Predictii astrale pentru zodia Rac – maine

Rac
22 ianuarie 2016
Dimineata faceti cateva drumuri si reusiti sa rezolvati probleme atat de serviciu, cat si personale. Sunteti irascibil si aveti tendinta de a exagera. Va sfatuim sa fiti prudent, pentru ca exista riscul sa faceti un accident. Evitati discutiile in contradictoriu si nu mai fiti atat de incapatanat!

Predictii astrale pentru zodia Leu – maine

Leu
22 ianuarie 2016
Va nemultumeste faptul ca munciti prea mult si rezultatele intarzie apara. Va sfatuim sa aveti rabdare si sa ii lasati pe ceilalti sa va aprecieze. Spre seara, partenerul de viata va face o surpriza placuta.

Predictii astrale pentru zodia Fecioara – maine

Fecioara
22 ianuarie 2016
Din cauza nervozitatii, riscati sa ii indepartati pe partenerii de afaceri. Daca nu va calmati, este posibil sa aveti probleme si pe plan sentimental. Daca va urcati la volan, va sfatuim sa conduceti cu prudenta. Exista riscul sa aveti un accident.

continuare pe horoscop.visele.ro

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *