Au aprins un incendiu la fostul abator din Gela, riscând să ucidă un om al străzii conaţional care dormea într-o încăpere a structurii dezafectate de pe via Generale Cascino. S-a întâmplat în noaptea de 7 ianuarie, când trei români cu antecedente penale şi toţi fără ocupaţie au descins în fostul abator.

Carabinierii au observat fumul şi flăcările ieşind din structura abandonată şi au intervenit. În interiorul halei era un român de 46 de ani, ce se stabilise în fostul abator, care a declarat investigatorilor că cu puţin timp înainte trei conaţionali de-ai săi au incendiat o încăpere a uneia dintre hale. Însă când s-a apropiat bărbatul de cei trei români pentru a-i întreba ce fac, ceilalţi – folosindu-se de un spray utilizat ca pulverizator de lichid inflamabil şi de o brichetă – au încercat să-l incendieze pe omul străzii.

În acel moment bărbatul a fugit cerând ajutor însă pe stradă i-a găsit pe carabinieri care au reuşit să-i reţină pe cei trei români. Aceştia au fost denunţaţi pentru infracţiunea de distrugere urmată de incendiere. Focul a fost stins la timp de pompieri.

 

 

sursa: gazetaromaneasca.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *