Ucisă pentru o datorie de 500 de euro. Este înfiorătorul tablou dezvăluit de anchetatori pentru a explica uciderea unei românce,împuşcată în cap în luna mai pe câmpurile din provincia Caserta.

”Atunci ce trebuie să fac, trebuie să-l ucid aşa cum am făcut cu femeia din Villa Briano”. Aceasta este una dintre interceptările ascultate de procuror şi carabinieri care au dus, zilele trecute, la arestarea a doi fraţi din San Cipriano d’Aversa, Cipriano şi Arturo Cioffo, acuzaţi de uciderea Mariei Veronica Sologiuc, româncă de 35 de ani din judeţul Suceava.

Cadavrul femeii a fost găsit în apropiere de biserica din Villa di Briano pe 20 mai 2015, cu 3 răni la cap produse cu o armă de foc de calibrul 7,65. Maşina sa a fost găsită, arsă, după câteva zile, nu de parte de locul crimei, pe câmpurile din San Marcellino. Un cadru incriminator foarte special, astfel l-a definit procurorul de la Tribunalul din Napoli Nord, Francesco Greco, al unui omor comis pentru o datorie de 500 de euro.

Ancheta carabinierilor din Aversa, începută în mai 2015 şi încheiată în septembrie acelaşi an, efectuată prin intermediul unor interceptări ambientale şi telefonice şi a unei percheziţii în casa celor doi fraţi care trăiau împreună într-o vilă cu două locuinţe, le-a permis anchetatorilor să închidă cercul privind crima.

 

citeste mai multe pe: gazetaromaneasca.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *