Pedofili din Marea Britanie și Statele Unite au plătit în jur de 7.000 de lire sterline unei românce care își abuza on-line fiica de 11 luni.

Potrivit Daily Mail, Roxana Elena Onu, de 24 de ani, din Vărăști, o comună din sudul României, le-a spus anchetatorilor că s-a gândit că fiica sa nu era expusă la nicio traumă, fiind mai mică de un an. Ea a mai spus că a mai făcut video-chat și înainte de a naște, pe vremea când era gravidă, iar apoi s-a gândit să își implice și fiica în această activitate.

Românca este acuzată că a primit echivalentul a 7.000 de lire sterline de la pedofili dinMarea Britanie, Statele Unite, Belgia și Olanda. Femeia a fost arestată la sfârșitul anului trecut după ce FBI a găsit fotografii cu ea și copilul său în calculatorul unui american,Brandon Gressette (foto), arestat pentru exploatarea sexuală a copiilor și pornografie infantilă.

În urma investigațiilor s-a descoperit că Onu primise bani prin 13 transferuri de bani prin Western Union.

Ea a spus că a evitat să își implice băiatul de 3 ani în activități de video-chat pentru că a crezut că îl va afecta emoțional. Nu același lucru l-a avut în vedere pentru fata de numai 11 luni, pe care a expus-o pedofililor.

„După ce am absolvit liceul m-am implicat în activități de video-chat. A fost ideea mea de a implica fetița. Unii dintre clienții mei știau că au născut. Mi-au cerut să o dezbrac și să o ating. Am fost de acord să fac asta în schimbul banilor. Unii dintre ei mi-au dat 500 de dolari, alții 100”, a spus Onu.

Dacă va fi găsită vinovată femeia va putea primi până la 15 ani de închisoare.

citeste mai multe pe: ziarulromanesc.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *