Vești bune în acest an de la Departamentul Politici pentru Relația cu Românii de Pretutindeni. Fundațiile și societățile românești care vor să depună proiecte la DPRR o vor putea face și on-line.

Asta pentru că DPRRP lansează platforma online pentru sesiunea de finanţare aproiectelor destinate sprijinirii comunităților românești de peste granițe, ediția 2016.

Iată ce se arată într-un comunicat transmis de DPRRP:

„Departamentul Politici pentru Relaţia cu Românii de Pretutindeni (DPRRP), din cadrul Ministerului Afacerilor Externe, va lansa platforma online pentru sesiunea de finanţare a proiectelor destinate sprijinirii comunităților românești de peste granițe, ediția 2016, în cadrul unui eveniment organizat în data de 28 ianuarie 2016, la sediul MAE.

Cu această ocazie, vor fi prezentate noutăți cu privire la sesiunea pentru depunerea proiectelor, care va avea loc în perioada 1 – 29 februarie 2016.

În cadrul evenimentului, ministrul delegat pentru relațiile cu românii de pretutindeni, Dan Stoenescu, și ministrul Educaţiei Naţionale şi Cercetării Ştiinţifice, Adrian Curaj, vor semna protocolul pentru lansarea platformei online de depunere a propunerilor de proiecte destinate sprijinirii activităţii românilor de pretutindeni, finanţate de Departamentul Politici pentru Relaţia cu Românii de Pretutindeni din cadrul Ministerului Afacerilor Externe.

Share the post “DPRRP lansează platforma online pentru sesiunea de finanţare a proiectelor destinate sprijinirii comunităților românești de peste granițe, ediția 2016”.

sursa: ziarulromanesc.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *